Üzleti lehetőségek Svájcban webinárium – március 20.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyar-Német Tagozatának és a Swisscham Hungary – Svájci-Magyar Kereskedelmi Kamarának közös szervezésében magyar-svájci üzleti webináriumot tart.
A rendezvény célja, hogy tájékoztassa a hazai kis- és középvállalkozásokat Svájc üzleti lehetőségeiről, bemutassa a svájci gazdasági helyzetképet és a kétoldalú üzleti kapcsolatokat, valamint gyakorlati jó tanácsokkal szolgáljon a piacra lépésről és az üzletkötésről Svájcban.
A résztvevők kérdéseiket a platform chatfalán keresztül tehetik fel, melyeket az előadók a program végén válaszolnak meg.
PROGRAM
Moderátor: Bódi László, az MKIK Magyar-Német Tagozatának elnöke
14.00 – 14.10 Köszöntők
Bódi László, az MKIK Magyar-Német Tagozatának elnöke
Lipovecz Júlia, igazgató,  Swisscham Hungary – Svájci-Magyar Kereskedelmi Kamara
14.10 – 14.30 Svájci gazdasági helyzetkép és a kétoldalú üzleti kapcsolatok bemutatása
Piszter Csaba, külgazdasági attasé, Magyarország Nagykövetsége Bern
14.30 – 14.50 Piacra lépés Svájcban – néhány gyakorlati tudnivaló
Anna Wohl Gönczi, ügyvéd, Advokatur Wohl Gönczi
Georg Johann Wohl, ügyvéd, c/o STAIGER Rechtsanwälte AG
14.50 – 15.10 Vállalati tapasztalatok, gyakorlati jó tanácsok svájci üzletkötéshez – kommunikáció, szerződéskötés, megrendelő általi finanszírozás
Bódi László, az MKIK Magyar-Német Tagozatának elnöke
15.10 – 15.20 Kérdések és válaszok
Részvétel feltételei
Jelentkezési határidő: 2024. március 19., kedd, 15:00 óra
A részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött. A webinárium a Zoom felületen keresztül valósul meg.
A csatlakozáshoz szükséges linket és információkat 2024. március 19-én, kedd délután küldjük meg e-mailen a jelentkezőknek.
Csak az állami szervezetek képviselőinek, illetve azoknak a vállalkozásoknak a jelentkezését tudjuk elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, vagy a Magyar Ügyvédi Kamara tagjai.
Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen kép- és/vagy hangfelvétel készül(het). A résztvevő a rendezvényen való regisztrációjával, részvételével előzetes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az MKIK a megadott személyes adatait kezelje, így ahhoz is, hogy a rendezvényen róla kép- és/vagy hangfelvétel készüljön, s ezeket az MKIK a rendezvényről szóló tájékoztatásaiban, valamint egyéb kiadványaiban és online felületein felhasználja.
Az MKIK által végzett, személyes adatokra vonatozó adatkezelés az MKIK Adatkezelési Tájékoztatójában meghatározottak és a hatályos jogszabályok szerint valósul meg. Az MKIK Adatkezelési Tájékoztatója az MKIK honlapján elérhető: www.mkik.hu.
További információ:
Név: Béres László
Tel: +36 1 474 5177
E-mail: beres.laszlo@mkik.hu