Üzleti ajánlatok: Enterprise Europe Network

Az Enterprise Europe Network (EEN) az Európai Unió egyetlen és egyben a világ legnagyobb üzletfejlesztési hálózata. Az Enterprise Europe Network az Európai Bizottság (EB )intézményeként valamennyi tagországban magas színvonalú szolgáltatást kínál a helyi kis- és középvállalkozások (kkv-k) növekedéséhez. Kulcsszerepe van az Európai Unió gazdasági növekedést és munkahelyteremtést célzó törekvéseiben. A hálózat egyedülálló földrajzi lefedettséggel és tevékenységi körrel mintegy 450 európai üzletfejlesztéssel foglalkozó szervezetet fog össze, több mint 40 országban.

A hálózat tagjai között kereskedelmi és iparkamarák, technológiai központok, kutatóintézetek és regionális fejlesztési ügynökségek egyaránt megtalálhatóak. A tagok több évtizedes tapasztalattal bírnak, melyet közös adatbázison keresztül osztanak meg egymással. Az Európai Bizottság intézményeként elsőként értesülnek EU-s szabályozói környezet folyamatos változásairól és egyben módjukban áll Brüsszel felé továbbítani a kkv-k tapasztalatait, esetleges nehézségeit.

Aktuális üzleti ajánlatok:

#EENCanHelp!

Ebben a rovatban a több mint 60 országban jelenlévő Enterprise Europe Network üzleti, technológiai és kutatás-fejlesztési és innovációs partnerkereső profiljaiból és üzletember találkozóiból válogatunk az egyes ágazatok szereplői számára.

Érdeklődés esetén kérjük, küldjön e-mailt az een@pbkik.hu e-mail címre, a referenciaszám megadásával!

 

Belga multinacionális vállalat a bőr interstitialis folyadékából mintavételező technológiákat keres.

TRBE20240717022

 

Osztrák fűszerkereskedő hosszú távú együttműködésre európai szerződéses töltőket keres fűszermintákhoz (kis nyomtatott csőzacskók, IFS tanúsítvánnyal).

BRAT20240722001

 

Francia kkv neodímiummágnes-gyártót és -szállítót keres, hevederekhez használt mágneses bilincshez.

BRFR20240717023

 

Belga multinacionális vállalat valós idejű részecskeméret-eloszlás-mérési módszert vagy műszert keres (piacon már elérhető, vagy már létező, szabadalmaztatott, de a piacon még nem létező megoldások).

TRBE20240717024

 

Osztrák kereskedelmi ügynök a gépgyártás, a speciális gépgyártás és a kapcsolószekrény-építés területén keres gyártó cégeket, elektronikai alkatrészek területén.

BRAT20240715013

 

Lengyel fémmegmunkáló vállalat megbízható értéklánc kiépítésére keres vállalkozókat a nagy piaci szereplőknek szánt gyors rendeléskiszolgáláshoz.

BRPL20240709006

 

Eurostar partnerkeresés – Olasz startup cég videójáték fejlesztő partnert keres STEM tantárgyak tanulását segítő B2C játékalapú termékéhez.

RDRIT20240716011

 

Eurostar partnerkeresés – az akvapónia, az IoT, a vertikális gazdálkodási technológiák és a mesterséges intelligencia kombinációjával foglalkozó olasz startup ICT-partnert keres a rendszerintegráció, a felhasználói felület és a mesterséges intelligencia rendszer fejlesztéséhez.

RDRIT20240712021

 

Lengyel vállalat figyelmeztető táblák és taktilis szőnyegek gyártóit/szállítóit keresi.

BRPL20240717007

 

Belga vállalat olyan szénbányákat vagy vállalatokat keres, amelyek Xylitet tudnak szállítani.

BRBE20240716008

 

Marketplace Austria 2024 – Élelmiszeripari B2B találkozó

  1. október 16., Bécs

https://pbkik.hu/esemeny/marketplace-austria-2024-elelmiszeripari-b2b-talalkozo/

A Marketplace Austria Food & Beverages 2024 exkluzív lehetőség az élelmiszer- és italvásárlók számára, hogy bécsi beszállítókkal és termelőkkel találkozzanak új üzleti kapcsolatok építése céljából!