Útmutató az amerikai piacra lépéshez, 03.26. kedd 9:00

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) Nemzetközi Kapcsolatok Irodája, az Amerikai Egyesült Államok magyarországi Nagykövetségével és a New York-i Magyar Kereskedelmi Kamarával közösen, 2024. március 26-án,  9.00 órai kezdettel „Útmutató az amerikai piacra lépéshez” címmel rendezvényt szervez.

 

Útmutató az amerikai piacra lépéshez

Szeminárium magyar cégeknek

Időpont: 2024. március 26., kedd, 8.30 – 13.30
Helyszín: Márai Sándor Művelődési Ház díszterme

(1013 Budapest, Krisztina tér 1.) 

Szervezők: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK),  Budapesti Amerikai Kereskedelmi Iroda/ az Amerikai Egyesült Államok magyarországi Nagykövetsége
New York-i Amerikai Magyar Kereskedelmi Kamara (AmHunCham)
  Jelentkezési      határidő: 2024. március 22. (péntek) 18:00 óra
Nyelv: angol

 

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) Nemzetközi Kapcsolatok Irodája, a Budapesti Amerikai Kereskedelmi Iroda (The US Commercial Service in Budapest), az Amerikai Egyesült Államok magyarországi Nagykövetsége, a New York-i Amerikai Magyar Kereskedelmi Kamara (AmHunCham) – a tavalyi nagysikerű rendezvényét követően – idén is megrendezi a SelectUSA program budapesti bemutatását.

Az “Útmutató az amerikai piacra lépéshez” című szeminárium amerikai, valamint a magyar előadók jelenléti szereplésével zajlik. A rendezvény lehetőséget biztosít az amerikai kormányzati támogatási hálózatok megismerésére, amelyek a magyar vállalatokat üzleti tevékenységük kiterjesztésében segítik az Egyesült Államokban, valamint bemutatásra kerül, hogy a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara milyen módon segíti a magyar vállalatokat nemzetközi céljaik elérésében.

A résztvevők megismerkedhetnek azokkal a hasznos módszerekkel, amelyek révén a SelectUSA program személyre szabott segítséget tud nyújtani a vállalatoknak és startupoknak fontos üzleti döntések meghozatalában. Ezek közé tartozik a telephely kiválasztása, a tájékozott döntések meghozatalát segítő célzott iparági elemzések, a bankszámla nyitása az Egyesült Államokban, valamint a gazdaságfejlesztési szervezetek bemutatása az amerikai befektetési tervek végrehajtásához.

Egy sikeres magyar vállalat is betekintést nyújt a közelmúltban létrejött amerikai befektetéséről, melynek kapcsán megosztja a legfontosabb tanulságokat és bevált gyakorlatokat.

A rendezvényt követően a személyesen jelen levő cégképviselőknek konzultációs lehetőséget biztosítunk az előadókkal.

A részletes programleírást, valamint a BKIK, az AmHunCham és az Amerikai Egyesült Államok magyarországi Nagykövetsége adatvédelmi szabályzatát mellékletként csatoljuk.

A rendezvény nyelve angol.

RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI

A rendezvényen való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. A rendezvény létszáma személyes jelenlét esetén korlátozott, amit a jelentkezések sorrendjében bírálunk el.

Regisztrációs határidő: 2024. március 22. (péntek) 18:00 óra

A jelentkezéshez kattintson az alábbi linkre:

Regisztrálok a rendezvényre!

A program változtatás jogát a szervezők fenntartják!

Továbi információk:

Babák Péter, irodavezető, BKIK

E-mail: babak.peter@bkik.hu