ÜZLETI PARTNERKERESÉS

Tisztelt Ügyfelünk!

A Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara üzleti partnerkeresés céljából a rendezett kamarai regisztrációval rendelkező vállalkozások által elküldött kérést/felajánlást a www.tmkik.hu weblapon megjelenteti a főoldali hírek között, illetve az arra regisztrált vállalkozásoknak szóló heti hírlevélben közzé teszi.

Az üzleti partnerkeresési kérését/ajánlatát a dera@tmkik.hu emailcímre várjuk!

ÜZLETI PARTNERKERESÉS


A továbbiakban ajánljuk figyelmébe az alábbi kamarai üzletkereső online platformokat:

Piactér

Tekintse meg a kedvezményes ajánlatokat, felajánlásokat. A vállalkozások által felkínált termékek és szolgáltatások megvásárlására, megrendelésére kizárólag az eladó/felajánló által megadott „Kapcsolattartó adatok”-ban megadott elérhetőségeken van lehetőség. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a felület a vállalkozások közötti kapcsolat létrejöttét hivatott elősegíteni, az adás-vétel nem itt történik.

A továbbiakért kattintson IDE!


Üzleti partnerkeresési platform

A kamarai hálózat felmérései és a vállalkozásokkal folytatott egyeztetések alapján az elmúlt pár hónapban sok vállalkozás jelezte, hogy számos nehézség, kapacitáshiány, logisztikai probléma merült fel a tevékenysége során. Ezek megoldására a vállalkozás új üzleti partnert keresne.

A hazai üzleti-, és vállalkozói közösség erősítésére, az ellátási lánc rövidítésére és a határmenti magyar-magyar vállalkozói kapcsolatok kiépítésére jött létre ez a magyar (nemzetközi partnerkeresés esetén angol) nyelvű üzleti partnerkeresési platform ITT & MOST néven.