PÁLYÁZATI TANÁCSADÁS

Pályázatfigyelő és menedzselési rendszer a kamaránál

 

DÍJMENTES PÁLYÁZATFIGYELÉS

Felméréseink azt igazolták, hogy a vállalkozók nagy részének nehézséget jelent a cég profiljához illeszkedő pályázati lehetőség felkutatása és annak elkészítése. Ezért hoztuk létre a pályázatfigyelő rendszert, amely a vállalkozás fejlesztési igényeit szem előtt tartva próbál javaslatokkal élni az aktuális országos, regionális, vagy helyi programokkal kapcsolatban.

A szolgáltatás minden kamarai tag számára díjmentesen elérhető, mint ahogy a pályázati lehetőségekhez kapcsolódó alapszintű tanácsadási szolgáltatás is, amely az adott pályázati felhívás kiemelt témaköreire, legfontosabb tudnivalóira irányul: pályázói kör, támogatott tevékenységek, igényelhető támogatási minimum és maximum összege, pályázati határidő.

Regisztráljon az oldal alján található űrlap kitöltésével a díjmentes pályázatfigyelési szolgáltatásunkra!

 

KEDVEZMÉNYES PÁLYÁZATÍRÁS

A pályázati tanácsadáshoz kapcsolódóan kiemelendő, hogy vállalkozásfejlesztési osztályunk tevékenyen is támogatja a vállalkozásokat vissza nem térítendő, vagy épp feltételesen vissza nem térítendő támogatások lehívásában is az alábbi szolgáltatások biztosításával: projektgenerálás, projektterv összeállítás és pályázatkészítés/pályázatírás, szükség szerint üzleti terv összeállítása, cash-flow, tevékenységek ütemezése.

Természetesen ezen szolgáltatások már díjazás ellenében érhetők el, ugyanakkor szintén kihangsúlyozandó, hogy önkéntes és pártoló tagjaink számára jellemzően kedvezőbb feltételek mellett vehetők igénybe, figyelemmel az adott pályázat sajátosságaira, összetettségére, a projekt paramétereire stb.

 

PROJEKTMENEDZSMENT

Komplex vállalkozásfejlesztési / pályázati tanácsadási rendszerünk további előnye, hogy menedzseljük is az adott pályázatot, projektet a pozitív támogatói döntést követően is, hiszen tapasztalataink szerint az igazi munka a Támogatói Okirat megküldését követően kezdődik. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink az adott pályázathoz igazodóan támogatják a forráslehívást, a záró szakmai és pénzügyi beszámolást, sőt a fenntartási időszakban is támogatást biztosítunk a Támogató irányába történő kötelező adatszolgáltatás céljából.

A kialakított egyablakos rendszer tehát „végig figyelemmel” kíséri a teljes pályázati szakaszt a tervezéstől, a pályázati szakaszon át az utókövetésig.

 

Pályázatírás és projektmenedzsment szolgáltatásunkról érdeklődjön:

Hornok Jenőnél a 74/411-661-es telefonszámon vagy a hornok@tmkik.hu email címen.

Meixner Gábornál 74/411-661-es telefonszámon vagy az mgabor@tmkik.hu email címen.

Előzetes időpontegyeztetés szükséges!

 

Regisztráljon most a díjmentes pályázatfigyelési szolgáltatásunkra!