Innovációs pályázati felhívás

Dr. Vereczkey Zoltán a Fenntarthatósági és Környezetvédelmi Kollégiumának elnökének ajánlásával felhívjuk szíves figyelmét az Innovációs pályázati Felhívásra a Zöldinnovációs és Energiahatékonysági Expón való részvételre.

A Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Körforgásos Gazdaság Elemző Központja idén első alkalommal rendezi meg a Zöldinnovációs és Energiahatékonysági Expót. Az EXPO a különböző zöldinnovációkat várja, különös tekintettel az energiahatékonysági újításokra.

Az Expó során ágazatsemlegesen kívánják felvonultatni azokat a hazai termékeket, szolgáltatásokat, eljárásokat, amelyek a klímacélok magyarországi megvalósítását és egyúttal a hazai gazdaság versenyképességét, zöldgazdasági átállását leginkább támogatják. Ezért a lehető legtöbb kategóriában lehetővé kívánják tenni a hazai zöldgazdasági innovációk megjelenését az EXPO keretében.

Felhívás EXPO innovátori

A pályázási feltételekről és további fontos tudnivalókról a fenti dokumentumból értesülhet, amely tartalmazz a pályázati adatlapot is.

A pályázatokat a Körforgásos Gazdaság Elemző Központ részére szükséges megküldeni a zoldexpo@uni-mate.hu e-mail címre 2023. május 1-ig.