Üzleti lehetőségek Németországban. Külpiaci tájékoztató fórum – Bonyhád, 2024. május 14.

Üzleti lehetőségek Németországban

Külpiaci tájékoztató fórum

2024. május 14., Bonyhád

 

A Tolna Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara külpiaci tájékoztató fórumot szervez. A rendezvény fő célja, hogy tájékoztassa a Tolna vármegyei kis- és középvállalkozásokat Németország üzleti lehetőségeiről, bemutassa a német gazdaság helyzetképét, valamint gyakorlati jó tanácsokkal szolgáljon a piacra lépésről és az üzletkötésről Németországban. A fórumon a németországi üzleti lehetőségeken túl az Enterprise Europe Network által nyújtott európai üzleti kapcsolatokról is tájékoztatást nyújtunk.

Rendezvényünket ajánljuk a német piacra készülő vagy már ott jelen lévő, de üzleti kapcsolatait bővíteni kívánó vállalkozások számára, továbbá európai üzleti partnerségek iránt érdeklődő vállalkozásoknak ágazattól, végzett tevékenységtől függetlenül).

A kamarai hálózat adta lehetőségekre építve kiemelten kívánjuk segíteni, támogatni a vármegyében működő vállalkozások külpiaci törekvéseit, információval, kapcsolati hálóval, üzleti lehetőségek feltérképezésével.

 

Időpont: 2024. május 14.

Helyszín: Bonyhád Város Önkormányzata, Polgármesteri Hivatal (7150 Bonyhád, Széchényi tér 12., 1. emeleti tanácsterem)

Program

09:45 Regisztráció

10:00 Köszöntők

10:05  Hogyan tudja támogatni a vállalkozásokat a külpiacra lépésben a kamarai hálózat? Dr. Spiegler Patrícia, külpiaci és vállalkozásfejlesztési referens, TMKIK

10:15   Üzleti lehetőségek Németországban. Bódi László, az MKIK Magyar-Német tagozatának elnöke, a Halbo mce Tervező és Fővállalkozó Zrt. vezérigazgatója.

  • Hogyan tudja segíteni a MKIK Magyar- Német Tagozata a hazai vállalkozások német piacon való sikeres megjelenését és a magyar cégek német üzleti partnerkeresését?
  • Németország gazdasági lehetőségei
  • Németország piaci tapasztalati

11:00  Kérdések és válaszok

11:30  EEN hálózat: Európai üzleti partnerségek. Schmidt Enikő, vezető tanácsadó, Enterprise Europe Network; Projektiroda vezető, Nemzetközi és Idegenforgalmi Projektiroda, PBKIK

 

A tájékoztató fórumon a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi űrlap kitöltésével és beküldésével tehet meg 2024. május 13. 14 óráig.

 Regisztráció:

 

További információ kérhető:

Dr. Spiegler Patrícia

Külpiaci és vállalkozásfejlesztési referens

Tel.: +36-74/411-661 122-es mellék

E-mail: patricia@tmkik.hu

 

 

A program a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával a VF/44/5/2023_TMKIK azonosítószámú projekt keretében valósul meg.