Üzletember találkozó: Kereskedelem, raktározás és logisztika ágazatok B2B találkozója 

Üzletember találkozó: Tolna vármegyei kereskedelem, raktározás és logisztika ágazatok B2B találkozója 

 

A Tolna Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara üzletember találkozót szervez, ahol bemutatkozási lehetőséget (kb. 5 perc időkerettel) biztosítunk a résztvevők számára. Emellett  tájékoztatást adunk a várható vállalkozásfejlesztési lehetőségekről (vissza nem térítendő/visszatérítendő támogatásokról) és a kamaránk 2024. évi további programjairól.

A pályázatok, a támogatott projektek szűkebb lehetőségei egyre inkább indokolják és arra ösztönzik a vállalkozásokat, hogy a meglévő üzleti kapcsolataikat erősítsék és új partneri együttműködéseket alakítsanak ki. Kamaránk ezen a téren is szeretné támogatni a helyi vállalkozásokat.

Tolna vármegye kereskedelem, raktározás és  logisztika ágazatokban érdekelt vállalkozásainak szeretnénk platformot biztosítani ezen az ágazati B2B találkozón. Elsősorban Tamási, Dombóvár és Bonyhád környékéről várjuk az üzletember találkozóra az említett ágazatok szereplőit a közös gondolkodás elindítására, de Tolna vármegye más területeiről is szívesen fogadjuk az érintett vállalkozásokat. Szeretnénk, hogy a helyi vállalkozások képviselői helyben találkozzanak egymással és a kamara szakembereivel. Célunk a kamarai szolgáltatások bemutatásán túl az, hogy a résztvevő helyi vállalkozások között partneri együttműködések, beszállítói kapcsolatok jöjjenek létre, elinduljon a kommunikáció vármegyénk vállalkozói között.

 

Időpont: 2024. március 21. 9:00

Helyszín: Hőgyészi Művelődési Ház (7191 Hőgyész, Kossuth tér 13., Kisterem)

 

Program:

08:45  Regisztráció

09:00  Köszöntő

09:05  Tájékoztató a vállalkozásfejlesztési lehetőségekről (vissza nem térítendő/visszatérítendő támogatásokról) és kamaránk 2024. évi programjairól. Hornok Jenő vállalkozásfejlesztési vezető és Meixner Gábor vállalkozásfejlesztési referens, Tolna Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

09:45 Résztvevő cégek bemutatkozása

10: 30 Kötetlen beszélgetés kávé mellett

 

A B2B találkozón való részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi űrlap kitöltésével és beküldésével tehet meg 2024. március 18. 16:00-ig.

Jelentkezési űrlap:

 

A program a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával a VF/44/5/2023_TMKIK azonosítószámú projekt keretében valósul meg.