Pályázati lehetőségek, vállalkozások hatékonyságnövelése – Szakmai napot tartottunk Bonyhádon

Pályázati források, energetikai és informatikai megoldások a vállalkozások hatékonyságnövelése érdekében

2024. április 24-én Bonyhádon tartottuk soron következő szakmai napunkat. A rendezvényen a már jelenleg is elérhető, valamint a várható pályázati lehetőségekre, azok szabályszerű megvalósítására, továbbá a hatékony vállalkozásszervezés lehetséges informatikai megoldásaira és a megújuló energiamegoldások rezsiköltség csökkentés hatásaira irányítottuk a figyelmet.

Technológiaváltást, munkaerőfejlesztést célzó pályázati forrásokon túl a tervezés, a megvalósítás és az elszámolás szakaszaihoz igazodó pályázói feladatokról, vállalásokról, kötelezettségekről hallottunk tájékoztatást, gyakori kedvezményezetti hibákat beszéltünk át a Széchenyi Programiroda munkatársaival, majd szemléletformáló előadást hallottunk a hatékony vállalkozásszervezés és digitalizáció kapcsolatáról Heilig Zoltántól, a HQ-Info Bt. üzletvezetőjétől.

A program zárásaként a megújuló energiamegoldások kerültek a középpontba, a napelemektől a hőszivattyúk alkalmazási és alkalmazhatósági lehetőségein keresztül, akár a rendszerek kombinálhatóságát is vizsgálva. Balázs Benjámin a SolarKit Kft. munkatársa előadásában rávilágított arra, hogy napjainkban számos technikai lehetőség adott a vállalkozások, a felhasználók számára, hamarosan pedig akár központi források is elérhetővé válnak majd, amelyek jelentősen növelhetik ezen megoldások elterjedését.

Előadóinknak ezúton is köszönjük az informatív és gondolatébresztő előadásokat, a hasznos információkat, tanácsokat.