Mesterséges Intelligencia üzleti alkalmazásának lehetőségei – Workshopot tartottunk Dombóváron

A Tolna Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara a vállalkozásfejlesztési program keretében innovatív, előre mutató megoldásokat szeretne megismertetni a vállalkozásokkal. A Mesterséges Intelligencia ismerete, használata egyre több vállalkozás számára elkerülhetetlen lesz a közeljövőben.

2024. április 18-án Dombóváron workshopot szerveztünk a vállalati működési hatékonyság új lehetőségeiről, a Mesterséges Intelligencia használatáról.  A jelenlévő vállalkozások megismerkedtek a Mesterséges Intelligencia felhasználási lehetőségeivel, a benne rejlő potenciállal. Az előadók egy sikeres példát mutattak be az MI bevezetésének folyamatáról, az általa elért eredményekről és tanulságokról. A szakértők élőben bemutatták a ChatGPT vállalati alkalmazási lehetőségeit is.

A rendezvénynek lesz folytatása, amire várjuk a további érdeklődőket is!

A rendezvényen most résztvevő vállalkozások a közeljövőben saját cégükre szabott Mesterséges Intelligenciával kapcsolatos tanácsadást kaphatnak. A tanácsadásokon előkerülő problémákra, felvetésekre alapuló, Mesterséges Intelligenciát használó megoldásokat mutatnak majd be a szakértők a következő alkalommal, amire minden érdeklődő vállalkozást tisztelettel várunk.