Nagy érdeklődés övezte a ’A vállalkozások kötelezettségei a fogyasztói szerződéskötések kapcsán, avagy mit ellenőriz a Fogyasztóvédelmi Hatóság’ című rendezvényt

(a képen balról jobbra dr. Beréti Zsolt – TMKIK szolgáltató tagozat elnöke, dr. Horváth Kálmán főispán – Tolna Vármegyei Kormányhivatal, dr. Fischer Sándor – TMKIK elnöke, dr. Benke Erzsébet – Tolna Vármegyei Kormányhivatal Közlekedési, Műszaki Engedélyezési, Mérésügyi és Fogyasztóvédelmi Főosztály osztályvezetője)

Sikeresen lezajlott a  Tolna Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Tolna Vármegyei Kormányhivatal közös rendezvénye, mely 2023. április 5-én került megrendezésre.

A mai felgyorsult és változó üzleti világban fontosnak tartjuk, hogy a vállalkozók minden területen ismerjék az új szabályokat, elvárásokat, és felkészültek legyenek a hatósági ellenőrzések során.

A rendezvény célja a tájékoztatás a fogyasztói szerződéskötések, és a vállalkozók ezzel kapcsolatos kötelezettségei kapcsán. Az előadás során a vállalkozások megismerhették a fogyasztóvédelmi hatóság ellenőrzéseinek menetét, a jelenlegi szabályokat, előírásokat, elvárásokat.

A köszöntők után dr. Benke Erzsébet a Tolna Vármegyei Kormányhivatal Közlekedési, Műszaki Engedélyezési, Mérésügyi és Fogyasztóvédelmi Főosztály osztályvezetője tartott interaktív előadást a fenti témákban, mely során a vállalkozók választ kaphattak kérdéseikre.