Megjelent a normatíva- és költségkalkulátor aktualizált változata

A kalkulátor a 2023. augusztus 1-jétől hatályos szabályozás alapján került átdolgozásra, amely figyelembe veszi a napi 7-8 órás differenciálást és az új arányosítási szabályt.

A duális képzési rendszer egyre nagyobb népszerűségnek örvend Magyarországon, ahol a vállalatok és az oktatási intézmények közötti szoros együttműködés lehetővé teszi a diákok számára, hogy elméleti tudásukat gyakorlati környezetben is fejleszthessék. Azonban a költségek és az adókedvezmények pontos kiszámítása sokszor kihívást jelenthet a duális képzőhelyek számára. A 2023. augusztus 1-jétől hatályos új szabályozás értelmében a kalkulátorunk átdolgozásra került, és mostantól még egyszerűbben számolhatóak ki a várható költségek és az igénybe vehető adókedvezmények.

Amennyiben Ön duális képzőhelyként szakmát tanulókat kíván fogadni, akkor kalkulátorunk segítségével meg tudja határozni, hogy hozzávetőlegesen mekkora összegű adókedvezményre és költségekre számíthat az Ön által kiválasztott hónapban vagy akár több hónapot felölelő időszakban.

Tovább a kalkulátorra