INNOPROM ipari innovációs kiállításon részvételi lehetőség, 2024. július 8-11

2024. július 8-11. között kerül megrendezésre az INNOPROM orosz ipari innovációs kiállítás, melynek Jekatyerinburg ad otthont minden évben. A kiállítás helyszínén (50.000 m2 kiállítási területen) átlagosan 40-50.000 látogató jelenik meg évente. A kiállítók számára a kiállítás lehetőséget biztosít innovatív termékeik széles közönség előtti bemutatására, illetve más gyártók termékeinek megismerésére. A kiállítás keretében lehetőség nyílik a potenciális üzleti partnerek azonosítására, kapcsolatépítésre, hosszútávú partnerkapcsolatok és együttműködés kialakítására, ezzel is elősegítve a magyar vállalkozások nemzetközi kereskedelmét, exportpiacra lépését, ugyanis a kiállítás nemcsak a helyi szakembereket és üzletembereket vonzza, hanem a világ minden tájáról érkeznek résztvevők, ezzel színesítve az eseményt és a lehetőségek tárházát.

A kiállításon a HEPA nemzeti standdal jelenik meg, melyen ingyenesen lehetőséget biztosít megjelenésre, termékek népszerűsítésére, katalógusok, brossúrák elhelyezésére. Kiutazás és szállásfoglalás egyénileg és önköltségen történik (azaz kiutazásra és szállodai elhelyezésre sajnos nincs lehetőség támogatást kapni).

A cégek a csatolt jelentkezési lap cégszerű kitöltésével, majd a madari.akos@hepa.hu e-mail-címre történő visszaküldésével jelezhetik 2024. április 30-ig részvételi szándékukat.

INNOPROM 2024 – Regisztrációs lap és részvételi feltételek