Üzleti ajánlatok: Enterprise Europe Network

Az Enterprise Europe Network (EEN) az Európai Unió egyetlen és egyben a világ legnagyobb üzletfejlesztési hálózata. Az Enterprise Europe Network az Európai Bizottság (EB )intézményeként valamennyi tagországban magas színvonalú szolgáltatást kínál a helyi kis- és középvállalkozások (kkv-k) növekedéséhez. Kulcsszerepe van az Európai Unió gazdasági növekedést és munkahelyteremtést célzó törekvéseiben. A hálózat egyedülálló földrajzi lefedettséggel és tevékenységi körrel mintegy 450 európai üzletfejlesztéssel foglalkozó szervezetet fog össze, több mint 40 országban.

A hálózat tagjai között kereskedelmi és iparkamarák, technológiai központok, kutatóintézetek és regionális fejlesztési ügynökségek egyaránt megtalálhatóak. A tagok több évtizedes tapasztalattal bírnak, melyet közös adatbázison keresztül osztanak meg egymással. Az Európai Bizottság intézményeként elsőként értesülnek EU-s szabályozói környezet folyamatos változásairól és egyben módjukban áll Brüsszel felé továbbítani a kkv-k tapasztalatait, esetleges nehézségeit.

 

Aktuális üzleti ajánlatok:

#EENCanHelp!

Ebben a rovatban a több mint 60 országban jelenlévő Enterprise Europe Network üzleti, technológiai és kutatás-fejlesztési és innovációs partnerkereső profiljaiból és üzletember találkozóiból válogatunk az egyes ágazatok szereplői számára.

Érdeklődés esetén kérjük, küldjön e-mailt az een@pbkik.hu e-mail címre, a referenciaszám megadásával!

 

Olasz medtech startup a máricusi EUROSTARS fordulóhoz partnereket keres a tüdőgombák diagnosztikájával kapcsolatban.

RDRIT20240205007

 

Egy belga vállalat nyers szarvasmarha-kolosztrum (első fejésből származó kolosztrumfelesleg) beszállítóit keresi Írországban, Romániában, Szlovákiában és Magyarországon.

BRBE20240207021

 

Litván belsőépítészeti cég belsőépítészeti termék gyártókat és beszállítókat keres, hogy a márka hivatalos képviselője legyen Litvániában.

BRLT20240207002

 

Bolgár cég elektromos járművekhez (EV) kapcsolódó termékek és irányítási rendszerek, energiahatékony megoldások és intelligens elektromos megoldások beszállítóit keresi ipari és lakossági felhasználásra.

BRBG20240201029

 

Baszk vállalkozás olyan technológiai szolgáltatót keres, amely képes a vas, króm és/vagy nikkel nanorétegek folyamatos mérésére szolgáló rendszert integrálni a gyártósorába.

TRES20240126008

 

Egy osztrák hőszivattyúgyártó félvezetők kutatásával és gyártásával foglalkozó partnereket keres.

TRAT20240205020

 

Ír szén-dioxid-kereskedelmi SaaS platform egyetemi vagy K+F partnereket keres A.I. és a gépi tanulási technológia kifejlesztésére a csalárd szén-dioxid-kiegyenlítési tranzakciók elleni védelem érdekében.

TRIE20240202017

 

Egy baszk kkv technológiai partnereket vagy megoldásokat keres a fémek visszanyerésére a felszíni kezelt vízből.

TRES20240126009

 

Olasz KKV innovatív növényvezérelt technológiát fejleszt és Eurostars márciusi felhíváshoz felhíváshoz IT, AI/ML és napenergia-iparban jártas partnereket keresnek.

RDRIT20240219074

 

Spanyol vállalkozás szennyvíztisztító telep mérnök üzemeltetőt keres Eurostars felhíváshoz egy intelligens rendszer kifejlesztésére, amely az anaerob emésztést a biometanációs potenciál online nyomon követésével irányítja.

RDRES20240213009

 

EEN rendezvény

Knowledge to Money Club, 2024 március

  1. március 5., Budapest

https://pbkik.hu/esemeny/knowledge-to-money-club-2024-marcius/

A Knowledge to Money Club következő eseményén szó lesz az EIC Accelerator pályázatról, a Spark Funding programról, az egészségügyi innovációk piacra segítéséről, és természetesen az Enterprise Europe Network szolgáltatásairól is. Szintén téma lesz a korai fázisú vállalkozások támogatása befektetéssel és üzletfejlesztéssel.