Üzleti közösségépítő programot indítottunk útjára Bonyhádon

Számos térség- és vállalkozásfejlesztéshez kapcsolódó program elindítását és megvalósítását tervezzük a 2024-es évre, melyek elsődleges célja, hogy erősítsük a kamarai jelenlétet a térségben és  ösztönözzük a helyi üzleti közösségek létrejöttét, kialakulását, vagy épp erősítését. Feladatunk a vállalkozások közötti együttműködések előmozdítása és helyi értékteremtő folyamatok generálása.

Az üzleti kapcsolatépítés egyik útja a mentorprogramunk. A találkozókkal szeretnénk elérni, hogy a kis létszámú üzleti közösségek létrejöttével a vállalkozások inkább együtt fejlődésben gondolkozzanak a konkurenciaharc helyett, hosszabb távon alvállalkozói, beszállítói, vagy akár klaszter kapcsolatok alakuljanak ki.

Épületgépészet ágazathoz kapcsolódó projektindító rendezvényünket 2024. április 16-án tartottuk Bonyhádon, az önkormányzat 1. emeleti dísztermében. A megjelent nyolc vállalkozó pozitívan fogadta a kezdeményezést. Örültek a lehetőségnek, hogy megismerhetik egymást és új üzleti kapcsolatokat építhetnek ki. A rendezvényen megosztották egymással tapasztalataikat az egyes munkafolyamatokkal kapcsolatban, emellett jó gyakorlatokat is megismerhettek. A sikeres találkozó után újabb időpontot egyeztettek a mentorprogram folytatáshoz, amihez még be lehet kapcsolódniuk a Bonyhád környéki épületgépészettel foglalkozó cégeknek.

Köszönjük Kirch Ervin, és a KIRKOP Kft. szakmai támogatását, együttműködését, a megjelent vállalkozások aktív támogató közreműködését!

Május 7-én folytatjuk!