Társadalmi szerepvállalás és támogatás – BlazeArts Kft.

Társadalmi szerepvállalás és támogatás:

A gazdasági élet meghatározó szereplőjeként a BlazeArts Kft. (forpsi.hu)fontosnak tartja, hogy olyan kezdeményezések mellé álljon, melyek társadalmilag hasznos célokat tűznek ki, elősegítik a digitalizációt és amelyekhez hozzáhangolhatja szolgáltatásait. Jelen esetben .hu végződésű domain név és email szolgáltatás díjmentes használati lehetőségét cégek, vállalkozások és magánszemélyek számára 1 éves időtartamra.

A szolgáltatás részletei (domain név és levelezés):

A támogatás egy az igénylő által szabadon választott és a Domain regisztrációs Szabályzatban foglaltaknak megfelelő .hu domain név regisztrációt (pl. ablakgyartokft.hu) és egy hozzá tartozó email szolgáltatást foglal magában. Egy éves periódusra vonatkozik és 5 db email cím (pl.: szamlazas@ablakgyartokft.hu) létrehozásának lehetőségét biztosítja egyenként 1 GB-os e-mail fiókmérettel. A támogatás csak az új domain regisztrációra értendő, meglévő szolgáltatás hosszabbítására nem.

Abban az esetben, ha a megrendelés csak a fenti ingyenesen biztosított szolgáltatásokra terjed ki, akkor az aktiválás teljes egészében díjfizetés nélkül, a rendelést követő 24 órán belül megtörténik.

Amennyiben a megrendelés olyan szolgáltatásokra is kiterjed, amelyre a díjmentesség nem vonatkozik, úgy egy díjbekérő számla kerül kiállításra a díjköteles tételekről, majd a kiegyenlítést követően történik meg a fizetett és díjmentes szolgáltatások aktiválása egyaránt.

Az ajánlat társadalmilag hasznos célt tűz ki és nem üzleti érdeket. Nem kerül sor banki adatok bekérésére a felhasználóktól, így olyan eset nem fordulhat elő, hogy a rendszer automatikusan meghosszabbítja a szolgáltatást. Továbbá a lehetőség igénybevételével semmilyen egyéb kötelezettség nem keletkezik. A díjmentes időszakot követően hosszabbítási kötelezettség nem áll fenn, csak abban az esetben szükséges meghosszabbítani a szolgáltatást, amennyiben erre az ügyfél igényt tart.