Nemzetközi vásárlátogatások a kamara szervezésében – Beszámoló szakmai tanulmányutainkról

A Tolna Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara szakmai tanulmányutat szervezett Magyarország két elismert nemzetközi szakvásárára Budapestre, a HUNGEXPO Kongresszusi és Kiállítási Központba.

SIRHA Budapest 2024

2024. március 5-én a SIRHA Budapestre, Kelet-Közép Európa legjelentősebb nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítására látogattunk el vármegyénk vendéglátásban érintett vállalkozóival, cégvezetőkkel. Több mint 300 kiállító mutatta be újdonságait a pék- és sütőipar, a cukrászat, az élelmiszeripar, a szállodaipar, az étterem és vendéglátás, a kávé és italok, valamint a csomagolástechnika és konyhatechnológia területein. A vásárlátogatás során partnereink innovatív technológiákat ismertek meg és inspiráló ötletekkel találkoztak, szakmai és üzleti kapcsolati körük bővült.

CONSTRUMA 2024

2024. április 10-én, a szakmai nyitónapon látogattunk el az idén immár 42. alkalommal megrendezésre kerülő CONSTRUMA Nemzetközi építőipari szakkiállításra. A közép-kelet európai régió kiemelkedő építőipari, épületgépészeti és lakberendezési fórumán az energiahatékonyság, a megújuló energiákhoz kapcsolódó megoldások kerültek a fókuszba. A résztvevő Tolna vármegyei építőipari vállalkozások képviselői nagyon örültek a lehetőségnek, hogy a kamara szervezésében közös vásárlátogatáson vehettek részt, hiszen új ismeretekkel és üzleti kapcsolatokkal is gazdagodtak ezen a napon.

A nemzetközi vásárokon való részvétel számos új üzleti, szakmai kapcsolatot, üzleti lehetőségeket hozott partnereinknek. A jövőben is folytatjuk a színes szakmai programok, szakmai események megvalósítását a Tolna vármegyei vállalkozások fejlesztése, erősítése és üzleti kapcsolataik szélesítése céljából.

A programok megvalósulását a Nemzetgazdasági Minisztérium a VF/44/5/2023-TMKIK program keretein belül támogatja.