Mesterséges Intelligencia a vállalkozás teljesítményének növeléséhez – Ingyenes Workshop 2024. 07. 17., Bonyhád

Mesterséges Intelligencia alkalmazása a vállalkozás teljesítményének növeléséhez

Ingyenes Workshop kis- és középvállalkozásoknak!

2024. 07. 17., Bonyhád

A jövő – a Mesterséges Intelligencia – már itt van, tegyen azért, hogy az Ön vállalkozása se maradjon le!

A Mesterséges Intelligencia megfelelő használata a vállalkozások működési hatékonyságát jelentős mértékben befolyásolja már most is, és ez a folyamat a közeli és a távoli jövőben egyre inkább meghatározó lesz. Érdemes erre felkészülni, széles körben tájékozódni a fennálló lehetőségekről és kiválasztani azt az alkalmazást/szoftvert, ami a vállalkozása fejlesztését előre tudja vinni.

2024. július 17-én most „házhoz szállítjuk” a megoldást. Bonyhádon térítésmentes MI workshopot tartunk olyan vállalkozónak, akik a modern digitális technika eszközeivel szeretnék növelni vállalkozásuk hatékonyságát.

Tekintse ezt a workshopot belépőnek az MI világába! Ismerje meg a működési mechanizmusokat, tudja meg a felhasználási lehetőségeket, majd a rendezvényen megismert szakértőktől további útmutatást kérhet, hogy megtalálja az Ön vállalkozására szabott MI alapú megoldásokat.

Kiknek ajánljuk?

Minden olyan cégvezetőnek, bármely területről, aki szeretné a vállalkozása teljesítményét növelni az üzleti adatok tudatos felhasználásával, valamint külön figyelmébe ajánljuk a workshopot:

  • gyártó és feldolgozó cégek vezetőinek,
  • szállítmányozással, raktározással foglalkozó vállalkozásoknak,
  • kereskedőknek.

Miért érdemes részt vennie a workshopon?

  • Most díjmentesen juthat széles körű információkhoz, tájékozottsághoz az MI vállalkozásokban történő használatáról.
  • Megértheti, milyen metódusokkal dolgoznak az MI alapú alkalmazások és ezek hogyan támogatják, teszik hatékonyabbá a gyártási, logisztikai vagy gazdasági, üzleti folyamatokat.
  • Szakértőkkel személyesen konzultálhat a saját vállalkozását hatékonyabbá tevő MI alapú alkalmazásokról, fejlesztési lehetőségekről.

Néhány téma, alkalmazási terület, amiről szó lesz:

  • Cégvezetőként pontosabb és megalapozottabb döntéseket hozhat meg az üzleti intelligencia (BI) adatfeldolgozó szoftverek használatával, amelyek kifejezetten az ön cégének üzletmenetében használt adatokat, automatizált mutatókat felhasználva, azokat vizuálisan megjelenítve tárják ön elé napi/heti szinten a vállalkozás teljesítményét. Ezt tudja akár a problémák azonosítására és javítására, valamint új bevételi és üzleti lehetőségek felfedezésére is használni – legyen szó a termelésről, az ügyfelekről vagy a piaci trendekről.
  • Gyártó és feldolgozó cégek a gépek kihasználtságát még jobban tudják optimalizálni MI algoritumussal. Most megtudhatja, hogyan működnek ezek az adatalapú szoftverek, bemutatásra kerül a használt megoldási modell.
  • A szállítás-logisztika területén is léteznek már a teljesítményt optimalizáló szoftverek, de itt is megjelentek már Mesterséges Intelligenciát alkalmazó megoldások, amikkel a szállítási idők és költségek tovább csökkenthetők.

 

Időpont: 2024. július 17., 13:00-15:00 (Regisztráció: 12:30-13:00)

Helyszín: Bonyhádi Polgármesteri Hivatal – Bonyhád, Széchényi tér 12, 1. emelet

Program:

13:00  Köszöntés, bemutatkozás

13:10  Data-EDIH program keretei

13:20  Üzleti/üzemi problémák: Mit kínál erre a Data-EDIH projekt?

13:30  Adattechnológiai és mesterséges intelligencia (MI) alapú megoldások vállalti hasznosításának és területeinek áttekintése, bemutatása.

13:40  Gyártástervezés optimalizálása gépi tanulással – megoldási modell bemutatása

14:00  Szállítási logisztika: szállítási útvonalak tervezésének támogatása MI alapú megoldásokkal szállítási idők és költségek csökkentésére lehetnek?

14:20  Vezetői, vizualizált információs rendszerek, üzleti intelligencia (BI)

14:40  Tanácsadói konzultáció

 

Előadók:

Tarcsi Ádám, Várkonyi Dániel, Hadobás Béla (felkért előadók, ELTE-Soft Nonprofit Kft.)

Lukács Krisztina, Németh Ferenc (meghívott előadók, Neumann Nonprofit Közhasznú Kft.)

 

Jelentkezés:

Regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi űrlap kitöltésével és beküldésével tehet meg.

Jelentkezési űrlap:


 

Térítésmentes workshop!

A workshop díja: 0 Ft

A regisztrált jelentkezők a workshopon a részvételt térítésmentes, pénzügyi tranzakcióval nem járó szolgáltatásként tudják igénybe venni. 

A DigitalTech EDIH által biztosított kedvezmény mértéke: 100%. Ebből az átadott hazai állami támogatás (De Minimis) mértéke: 50%. A fennmaradó 50%-ot a DigitalTech EDIH biztosítja, melyről a szolgáltatást nyújtó szervezet igazolást állít ki a teljesítést követően.

A workshop a kis és közép vállalkozások számára térítésmentes, nem jár pénzügyi tranzakcióval, amennyiben a vállalkozás rendelkezik a képzés igénybevételéhez szükséges mértékű még fel nem használt De Minimis kerettel, melyről a regisztráció során nyilatkozik. Tudj meg többet a De Minimis keretről és annak felhasználásáról ezen a linken.

 

A program a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával a VF/44/5/2023/_TMKIK azonosító számú projekt keretében és a Data-EDIH 101083971 azonosító számú projekt szakmai támogatásával valósul meg.