Magyar-kínai üzleti rendezvény – 2024. május 10

Hszi Csin-ping, a Kínai Népköztársaság elnökének magyarországi hivatalos programjához kapcsolódóan a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara partnerszervezetének, a Kínai Nemzetközi Kereskedelemfejlesztési Tanácsnak (CCPIT) az elnöke, Reng Hongbin Budapestre látogat. A látogatás alkalmából a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara magyar-kínai üzleti rendezvényt szervez, melyre ezúton tisztelettel meghívjuk Önt.
A rendezvény célja, hogy tájékoztassa a hazai kis- és középvállalkozásokat Kína üzleti lehetőségeiről, bemutassa 2024 novemberében megrendezésre kerülő Kínai Nemzetközi Ellátási Lánc Expo kiállítást, valamint gyakorlati jó tanácsokkal szolgáljon a nemzetközi ellátási láncban való együttműködésekről.
PROGRAMTERV
09.30 – 10.00 Regisztráció
10.00 – 10.20 Köszöntők
Dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke
Ren Hongbin, a Kínai Nemzetközi Kereskedelemfejlesztési Tanács (CCPIT) elnöke
10.20 – 10.40 A 2024 novemberében megrendezésre kerülő Kínai Nemzetközi Ellátási Lánc Expo (CISCE) bemutatása
Lin Shunjie, a Kínai Nemzetközi Kiállítási Központ elnöke (CIEC)
10.40 – 10.50 Tapasztalatok megosztása a nemzetközi ellátási láncban való együttműködésről magyar cég által
(egyeztetés alatt)
10.50 – 11.00 Tapasztalatok megosztása a nemzetközi ellátási láncban való együttműködésről
Yang Zhaojie, Joint Laboratory of Digital Cultural Trade
11.00 – 11.10 Kérdések és válaszok
11.10 – 11.30 Networking kávészünet
Részvétel feltételei
Jelentkezési határidő: 2024. május 9., csütörtök, 16:00 óra
A részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött.
A férőhelyek száma korlátozott, ezért a jelentkezéseket azok beérkezésének sorrendjében fogadjuk el. Egy vállalkozás képviseletében maximum 2 fő vehet részt.
Csak az állami szervezetek képviselőinek, illetve azoknak a vállalkozásoknak a jelentkezését tudjuk elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, vagy a Magyar Ügyvédi Kamara tagjai.
Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztató
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) tájékoztatja a résztvevőket, hogy a rendezvényen kép- és/vagy hangfelvétel készül(het). A résztvevő a rendezvényen való regisztrációjával, részvételével előzetes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy az MKIK a megadott személyes adatait kezelje, így ahhoz is, hogy a rendezvényen róla kép- és/vagy hangfelvétel készüljön, s ezeket az MKIK a rendezvényről szóló tájékoztatásaiban, valamint egyéb kiadványaiban és online felületein felhasználja. Az MKIK által végzett, személyes adatokra vonatozó adatkezelés az MKIK Adatkezelési Tájékoztatójában meghatározottak és a hatályos jogszabályok szerint valósul meg. Az MKIK Adatkezelési Tájékoztatója az MKIK honlapján elérhető: www.mkik.hu.