Körforgásos gazdasági stratégia és akciótervet bemutató záró konferencia

Március 23-24-én Budapesten, a Radisson Blue Béke Hotelben (1067 Budapest, Teréz krt. 43.) kerül megrendezésre, a hazai körforgásos gazdasági stratégiát és akciótervet bemutató záró konferencia. A konferencia személyesen és online formában kerül megrendezésre.

A konferencia nyelve magyar és angol, tolmácsolást biztosítva lesz.

A rendezvény célja a hazai vállalkozói szféra körforgásos gazdasági átállásának előmozdítása, inspiráló és mások által is használható példák bemutatása, a várható hazai és uniós források megismertetése, valamint a nemzetközi kapcsolatok erősítése.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy a részvételi szándékot 2023. március 8.  17 óráig szíveskedjen megerősíteni az alábbi formanyomtatvány kitöltésével:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScQ-0Cll89B7rNRPTkcrDjw62-21HblzGnq6ugo3oohfOKDjw/viewform?usp=pp_url

A konferencián személyesen résztvevők számára étkezést biztosítanak.

A rendezvény minden olyan vállalkozásnak hasznos lehet, amely körforgásos gazdasági stratégiában veszt részt, illetve ajánljuk minden vállalkozásoknak, legyen szó for-profit vagy non-profit szemléletről, amely általában érdeklődik új körforgásos üzleti modellek és lehetőségek iránt, továbbá a három kiemelt szektorban aktív vállalkozásoknak (biomassza alapú gazdaság/élelmiszeripar, építés/építőipar, műanyagok). Kérem, hogy a TEÁOR számok.xlsx táblázat alapján célzottan is szíveskedjen a vállalkozások figyelmébe ajánlani a rendezvényt. Továbbá kérem, hogy szíveskedjen visszajelezni – 2022. március 13. (hétfő) munkaidő végéig TEÁOR számok.xlsx Excel tábla második munkalapján, hogy egy adott TEÁOR számon hány vállalkozónak ajánlotta ki kamarája a lehetőséget.

A konferencia tervezett programvázlata és néhány érthető példa a körforgásos gazdasághoz csatolt dokumentumban olvasható.  A regisztrált résztvevőknek a stratégiai megállapításokat összegző brosúra, a végleges program és a technikai információk (rendezvényhelyszín elérhetősége, online csatalakozási link) a későbbiekben kerülnek kiküldésre.

Körforgásos gazdaság stratégia_záró rendezvény_programterv_2023. március 23-24