IX. Automotive CEE Day beszállítói találkozó

2024. április 18 és 19 között a dél-lengyelországi Opole városban immáron 9. alkalommal kerül megrendezésre az „Automotive CEE Day” beszállítói nap. Az esemény Lengyelország egyik legnagyobb autóipari beszállítói találkozója, melynek célja a járműgyártók beszerzési osztályai és az elsőrendű (Tier-1) beszállítók, valamint az alvállalkozók közötti kapcsolatfelvétel megteremtése.

Az előző, 2023 évi, eseményen 600 résztvevő vett részt, akik 13 országból több mint 420 vállalatot képviseltek. A kétnapos találkozó során a résztvevők 1900 előre leegyeztetett B2B találkozót bonyolítottak le, továbbá több száz interjú lefolytatására volt lehetőségük.

Az Automotive CEE Day-en való részvétel előnyei a következők:

– hozzáférés egy online B2B időpontegyeztető platformhoz,

– jelentős idő- és pénzmegtakarítás – lehetőség arra, hogy egy időben (a rendezvény egyik vagy mindkét napján) tucatnyi potenciális gyártó és beszállítóval találkozzanak a résztvevők,

– közvetlen befolyás a találkozók ütemezésére (a résztvevők döntik el, hogy kivel találkoznak Opole-ban),

A fentiek szerint az „Automotive CEE Day” kiváló lehetőség biztosít számos új együttműködési, értékesítési kapcsolatok kialakítására számos közép-kelet-európai partnerrel.

Az online regisztráció kezdete: 2024. január 8.

A korábbi  eseménnyel kapcsolatos részletes információk a rendezvény honlapján érhetők el:  https://automotiveceeday.eu/

Az esemény szervezője az AutomotiveSuppliers.pl. lengyel járműipari elemző cég.

 

Elérhetőségek:

Rafał Orłowski
Partner
AutomotiveSuppliers.pl
ul. Staniewicka 14
03-310 Warszawa
tel. +48 666 863 863

E-mail: orlowski@automotivesuppliers.pl