Innovációs Nagydíj pályázat

Figyelmébe ajánljuk a Magyar Innovációs Szövetség által meghirdetett MAGYAR INNOVÁCIÓS NAGYDÍJ pályázatot.
A pályázaton azok a Magyarországon bejegyzett vállalkozások, ill. szervezetek vehetnek részt, amelyek a 2023. évben kiemelkedő műszaki, gazdasági innovációs teljesítménnyel (új termékek, új eljárások, új szolgáltatások értékesítése stb.) jelentős üzleti hasznot értek el.

A 2023. év legjelentősebb innovációs teljesítményét elismerő Magyar Innovációs Nagydíj mellett összesen hét további kategóriában kaphatnak díjat a kiemelkedő innovációs teljesítmények:

* a 2023. évi Ipari Innovációs Díj (GFM),
* a 2023. évi Informatikai Innovációs Díj (GFM),
* a 2023. évi Agrár Innovációs Díj (AM),
* a 2023. évi Környezetvédelmi és Energiaügyi Innovációs Díj (EM),
* a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala 2023. évi Innovációs Díja (SZTNH), az „Alapkutatástól a piacig” 2023. évi Innovációs Díj (NKFIH).
A legeredményesebb, 2021. január 1. után alapított innovatív startup vállalkozás pedig a Magyar Innovációs Szövetség

* „2023. év legjobb startup vállalkozása” Díját nyeri el (MISZ).

A díjak ünnepélyes átadására 2024 márciusában kerül sor az Országházban. A díjazottak, az eredményhirdetést követően jogosulttá válnak a Magyar Innovációs Nagydíj, ill. Innovációs Díj védjegyének használatára.

A pályázatok beadási határideje 2024. február 5., éjfél. A nevezési dokumentumok (részletes leírás, nyilatkozatok) pdf formátumban a www.innovacio.hu/innonagydij<http://www.innovacio.hu/innonagydij oldalra tölthetőek fel.