Ingyenes képzési lehetőség

Mint az Ön előtt is bizonyosan ismert, az egyes ipari és kereskedelmi tevékenységek végzéséhez szükséges képesítéseket előíró jogszabály* kimondja, hogy a tevékenységet folytató személynek 2023. december 31. napjáig meg kell szereznie a szükséges szakképesítést.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha pl. szigetelést végez, akkor a megadott határidő után a cégben kell, hogy legyen olyan alkalmazott, aki az új szakmajegyzéknek megfelelő szigetelő végzettséggel rendelkezik. >>>

Örömmel értesítjük, hogy a Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Szekszárdi Szakképzési Centrummal együttműködve ingyenes képzési lehetőséget biztosít az alábbi részszakmák tekintetében Önnek, vagy alkalmazottjának.

Ezenkívül, ha a vállalkozás saját munkavállalóját iskolázza be, a szakképzési munkaszerződés jogi keretei lehetőséget biztosítanak adókedvezmény érvényesítésére, illetve a szakképzési munkaszerződéshez kapcsolódó bértömeg SZJA mentes is tud lenni.

Képzés megnevezése

Teljes képzés időtartama

Képzés ágazati alapoktatás nélküli időtartama

Burkoló

938 óra

709 óra

Gipszkartonszerelő

925 óra

700 óra

Szigetelő

925 óra

700 óra

Jelentkezési szándékát a mellékelt regisztrációs lap visszaküldésével jelezheti felénk.

Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 30.

 

Bővebb információkért keressen minket az alábbi elérhetőségek egyikén.

Illés Orsolya – TMKIK – szakképzési vezető – orsi@tmkik.hu – 06-74/529-251

Gubien-Dubai Erika – TMKIK – ügyintéző – dera@tmkik.hu – 06-74/411-661

 

34/2021. (VII. 26.) ITM rendelet egyes ipari és kereskedelmi tevékenységek gyakorlásához szükséges képesítésekről, valamint egyes műszaki szabályozási tárgyú miniszteri rendeletek módosításáról