Forum Agenti Bologna 2024. 03. 20.

2024. március 20-án Bolognában megrendezésre kerülő Forum Agenti eseményre.

Olaszországban egyes termékek esetében a piacra való belépést sok esetben képes megkönnyíteni az ügynök. Az ügynök, amely a mi fülünknek rosszul cseng, Olaszországban komoly helyi és ágazati kapcsolatrendszerrel rendelkezik, jelentős befolyással bír kereskedelmi láncok, disztribútorok beszerzési egységeinél.

A szóban forgó rendezvény keretében termékek és szolgáltatások képviselői kiállítói asztalt kapnak, ahol a terméküket bemutatva fogadhatják a releváns ügynököket. A rendezvényt megelőzően a szervezők megküldik a kiállító cégnek az érdeklődő ügynökök elérhetőségét, így lehetséges előre időpontot egyeztetni velük.

A rendezvény során, illetve a későbbiekben a kiállító cégek a megítélésük szerint legmegfelelőbb szakmai portfólióval, ismeretekkel, kapcsolatrendszerrel, stb. rendelkező ügynök(ök)et választhatják ki, és igény szerint szerződhetnek velük. A rendszer fontos eleme, hogy többnyire az ügynök csak akkor részesül jutalékban, ha a terméket értékesítette, vagy megrendelést véglegesített kereskedelmi egységgel, vagy lánccal.

A Forum Agenti vezetősége a Milánói Magyar Külgazdasági Irodával történt megegyezését követően, az eredeti 900 eurós ár helyett kedvezményes 500 eurós áron biztosítja a részvétel lehetőségét minden magyar kiállító számára.

További információ és a kedvezményes áron történő regisztráció az alábbi linken tehető meg:

https://www.forumagenti.it/en/Forum-Agenti-Nord-Italia-Bologna/70/hungary

 

Jelentkezési határidő: 2024. március 5.

 

A részvétellel vagy egyéb külkereskedelmi megkeresésükkel kapcsolatban további információt kérhet:

Kiss Edit

külgazdasági attasé

e-mail: edit.kiss@mfa.gov.hu

Mobil: + 39-348-6905735