Folytatódik a fémipari ágazat üzleti közösségépítő programja Dombóváron

A fémipari ágazat közösségépítő programja folytatódik.

Ne maradjon ki ebből az üzleti közösségből, még be tud kapcsolódni a programba!

Üzleti közösség fémmegmunkálás, gépészet, hegesztéstechnika, épület- és szerkezetlakatos szakmákban

Időpont: 2024. május 30. 13 – 14:30 óra

Helyszín: Dombóvár, Fregatt Bistro (7200 Dombóvár, Köztársaság utca 31.)

Szakmai támogató: Kóré Gyula, ügyvezető igazgató (Kóré és Társa Kft.)

Rendezvény szervezője: Tolna Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Rendezvényen előadást tart: Nagy Imre, elektronikus információbiztonsági vezető

Előadás témája: Adatvédelem, adatbiztonság

 

A közösségépítő programokkal célunk, hogy ösztönözzük a helyi üzleti közösségek létrejöttét vagy épp erősítését. A találkozókkal szeretnénk elérni, hogy kis létszámú üzleti közösségek létrejöttével a vállalkozások inkább együtt fejlődésben gondolkozzanak a konkurenciaharc helyett, hosszabb távon alvállalkozói, beszállítói, vagy akár klaszter kapcsolatok alakuljanak ki.

Célunk, hogy összekapcsoljuk az erre nyitott gazdasági szereplőket, s egy, a térségben meghatározó szereplő, cégvezető, top menedzser bevonásával alakítsunk ki gazdasági klubokat, csoportokat, ahol a kialakuló személyes ismeretségek révén elindulhat valamiféle közös munka, ami előreviszi a helyi gazdaságot az együttműködésre képes cégek által.

Mentorprogramunk során szakmai közreműködők irányítása és koordinációja mellett a jó gyakorlatok megismerése, gyakorlati tapasztalatok átadása valósul meg, pl. problémafelvetésre tett közös megoldás kidolgozásával, vagy már egy korábban bevált megoldás adaptációjával.

A fémipart érintő közösségépítő program következő találkozójára 2024. május 30-án 13:00 – 14:30 óra között kerül sor Dombóváron a Fregatt Bistróban (7200 Dombóvár, Köztársaság utca 31.). 

A május 30-i találkozón Nagy Imre elektronikus információbiztonsági vezető tart előadást adatvédelem, adatbiztonság témában.

A találkozókra havi rendszerességgel kerül sor.

Továbbra is hisszük és valljuk, hogy szakmai sikereket csak közösen, közös érdekek mentén haladva érhetünk el. Bízunk benne, hogy a fentiekben megfogalmazott célokkal Ön is egyetért és ezek mentén haladva lát lehetőséget a programba való aktív bekapcsolódásba, részvételre.

Ne maradjon ki ebből az üzleti közösségből, fejlesszük együtt a vállalkozását!

A rendezvényen való részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött, melyet alábbi űrlapon tehet meg.

Regisztráció:


 

A program a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával a VF/44/5/2023_TMKIK azonosítószámú projekt keretében valósul meg.