EUREKA és EUROSTARS online pályázati tájékoztató

Szíves figyelmébe ajánljuk az EUREKA és EUROSTARS 2023. február 23. (csütörtök) 10.00 órakor kezdődő online pályázati tájékoztatóját, mely eseményen Herbály István EEN Követ, az MKIK Kutatásfejlesztési és Innovációs Kollégium és a PBKIK Innovációs Bizottság elnöke mond köszöntőt.

Az Eurostars innovatív KKV-kat és partnereiket támogatja nemzetközi K+F+I projektek keretében, bármely területről. A pályázatokat 2023. február 10. – április 13. között lehet beadni. Az Eureka-projektek célja új termékek, technológiák, eljárások kifejlesztése nemzetközi együttműködés keretében. Pályázni ipari (alkalmazott) kutatásra, kísérleti fejlesztésre lehet.

A rendezvény tervezett napirendje:

  • 10.00 – 10.05 Köszöntő – Herbály István EEN Követ, az MKIK Kutatásfejlesztési és Innovációs Kollégium és a PBKIK Innovációs Bizottság elnöke
  • 10.05 – 10.50 Előadás: Eureka és Eurostars pályázatok – Mészáros Gergely, NKFIH
  • 10.50 – 11.00 Kérdések és válaszok – Mészáros Gergely, NKFIH

A részvétel díjmentes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött, mely ide kattintva elérhető 2023. február 21. nap végéig. A csatlakozási adatok kizárólag a regisztrált résztvevők számára kerül megküldésre.

A rendezvény szervezője az Enterprise Europe Network magyarországi konzorciuma. A rendezvény szakmai partnere a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal, támogatója az MKIK Kutatásfejlesztési és Innovációs Kollégiuma.

Meghivo_Eureka-Eurostars_2023.02.23_online_EEN