Elérhető a „Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram”

A Széchenyi 2020 keretben megjelent a „Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram” című (GINOP-8.3.5-18 kódszámú) felhívás „B” hitelcéljának termékdokumentációja, mely 2022. november 30-ától újra elérhető.

A „KKV Technológia” Hitelprogram célja, hogy a vállalkozások fejlesztési igényei és a működésből származó finanszírozási igényei maximálisan kiszolgálásra kerüljenek, ezért kérjük tájékoztassa a vállalkozásokat a hitelprogram lehetőségéről.

A GINOP-8.3.5-18 Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogramról az alábbi oldalon szerezhet információt, illetve szíves tájékoztatásul csatoltan is megküldjük az ehhez kapcsolódó terméklapot, melyből megismerhetőek a program előnyei, elérhetősége, fontos tudnivalók és a hitelkérelem pontos menete.

Tájékoztatom, hogy a „Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram” című (GINOP-8.3.5-18 kódszámú) felhívás „A” hitelcélja esetében lejárt a benyújtási határidő 2021. június 30-án.

MFB_termeklap_TECH-B_A4_1130_digital

A korábban igényelt kölcsönök termékfeltétekei ezen az oldalon kereshetőek vissza.