B2B találkozó – Sikeres volt a kamara üzletember találkozója

Több, mint húsz vállalkozás vezetője/tulajdonosa/képviselője vett részt a Tolna Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett üzleti közösségfejlesztő programon. A március 21-i rendezvény kifejezett célja volt, hogy egy kicsit közelebb hozza a hasonló területen/ágazatban tevékenykedő vállalkozásokat, cégvezetőket.

A résztvevők megismerhették a kamara 2024. évben indított térség- és vállalkozásfejlesztési program elmeit, a tervezett tevékenységeket, feladatokat, célokat, majd a várható vállalkozásfejlesztési támogatások, pályázati lehetőségek kerültek középpontba.

A esemény második részében a kapcsolatépítésé volt a főszerep. A résztvevők bemutathatták vállalkozásukat, ismertethették üzleti partnerkeresésük irányait.

A találkozót a cégvezetők eredményesnek tartották, s kifejezetten örültek, hogy a megyeszékhelytől eltérő helyszínen valósult meg az esemény. A hőgyészi művelődési házban tartott első ilyen jellegű fórumon számos partneri együttműködési lehetőség körvonalazódott, bízunk benne, hogy hamarosan kézzelfogható, akár hosszú távon is jelentkező eredményeket hoz egyéni/vállalkozói szinten egyaránt.

Áprilisban folytatjuk!