ASUS AIoT Partner Alliance Event 2024 beszállítói fórum

A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség a tajpeji Magyar Kereskedelmi Irodával együttműködésben tisztelettel tájékoztat a 2024. április 15-17. között megrendezésre kerülő ASUS AIoT Partner Alliance Event 2024 rendezvényhez kapcsolódó beszállítói fórum lehetőségéről az alábbiak szerint.

Az esemény célja, hogy a magyar vállalkozások, intézmények személyes tárgyalások keretében mutatkozhassanak be az ASUS (ASUSTeK Computer Inc.) számítástechnikai vállalat és annak partnerei (pl. Intel) számára, hogy ezáltal lehetőségük nyíljon a további együttműködések, partnerségek kialakítására.

Elsősorban olyan cégek és intézmények jelentkezését várják, amelyek a következő területeken aktívak: rendszerintegráció, IT/ICT megoldások szolgáltatása, AI alkalmazás és megoldások fejlesztése, ipari automatizáció, e-mobilitás, kijelző és optoelektronikai technolgóiák, hi-tech szállítmányozás és logisztikai megoldások biztosítása, valamint kibervédelmi, medtech, energetikai és közművekhez kapcsolótó optimalizációs megoldások fejlesztői.

A rendezvényen való részvétel a cégek képviselői számára ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. Amennyiben a rendezvény felkeltette érdeklődését, kérjük, hogy részvételi szándékát szíveskedjen jelezni az alábbi regisztrációs link kitöltésével legkésőbb 2024. március 6. (szerda) 16:00-ig.

A regisztráció személyhez kötött, a részvételi lehetőség másra nem átruházható, illetve a rendezvény helyszínén nincs lehetőség regisztrációra.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a regisztrációkor kapott automatikus üzenet nem jelenti automatikusan a regisztráció visszaigazolását, arról a fentiekben jelzett regisztrációs határidőt követően küldenek e-mailben tájékoztatást.

A rendezvény további részleteiről a regisztrációja elfogadását követően értesítjük. Az ASUS AIoT Partner Alliance Event 2024 rendezvénnyel kapcsolatos kérdéseit a rendezveny@hepa.hu címen várják.