„33 Under 33” – „Európai KKV-k Hete”

Urbányi Péter a Magyar Kereskedelmi és Iparkamra EU képviselet vezetője értesített minket arról, hogy megkereste őket a „33 Under 33” elnevezésű uniós kampány szervezője a Low Associates Brussels ügynökség, aki a 2023. november 13-17. között megrendezésre kerülő „Európai KKV-k Hete” c. rendezvényhez kéri az MKIK és a területi kamarák segítő együttműködését.

A „33 Under 33” elnevezésű kampány célja, hogy bemutasson 33 ígéretes, 33 év alatti fiatal vállalkozót és azok tevékenységét, sikerének titkát a 33 COSME tagországból, köztük Magyarországról is.

A november 13-17. között, a spanyolországi Bilbaóban megrendezendő „Európai KKV-k Hete” rendezvény egyik fókusza lesz a fent említett fiatal vállalkozók és vállalkozások bemutatása: https://single-market-economy.ec.europa.eu/news/whats-coming-sme-week-2023-2023-05-31_en

Olyan jelölteket keresnek, akik fiatal vállalkozóként megtestesítik az innováció és a siker szellemét. A megküldött jelöltekkel felveszik a kapcsolatot és végül egy szakmai bizottság választja majd ki a megfelelő jelölteket tagországonként. A kiválasztott fiatal vállalkozó számára bemutatkozási lehetőséget és megjelenést biztosítanak a „Siker titkai” c. kiadványukban és az Európai Bizottság (EB)  különböző közösségi média csatornáin, amelyben a megjelenés az érintett vállalkozók számára ingyenes. A kiválasztott vállalkozók továbbá meghívást kaphatnak a Bilbaóban megrendezésre kerülő KKV Közgyűlésre is, amelynek a részvételi költségeit szintén az EB finanszírozza majd.

A jelölteknek pár fotót szükséges magukról megküldeniük, valamint egy rövid – 30 másodperces – videót majd pedig írásos válaszokat kell adniuk a blogbejegyzésekhez.

További érdeklődés esetén keresse munkatársunkat:

Gubien-Dubai Erika

dera@tmkik.hu