Zöldinnovációs és Energiahatékonysági Expo

Megrendezésre kerül a két napos hibrid formában szervezendő Zöldinnovációs és Energiahatékonysági Expo, melynek részleteit az alább csatolt dokumentumokból ismerhetik meg. A szakmai konferenciával egybekötött nyitórendezvényre május 8-án (10 órától), míg a díjátadással egybekötött zárófogadásra június 29-én (10 órától) kerül sor.

Tájékoztatjuk, hogy az innovátoroknak meghatározott pályázati határidő a pályázói megkeresések alapján két hónappal június 20. napjáig meghosszabbításra került.

Az EXPO célja, hogy bemutassa a hazai zöld átállásban elindult újításokat, legyen az egy ötlet, egy városfejlesztési koncepció, egy termék vagy egy zöld szolgáltatás.

Az EXPO-n bemutatásra kerül minden pályázat és a legjobbak díjazásra kerülnek.

A pályázatokat a Körforgásos Gazdaság Elemző Központ részére szükséges megküldeni elektronikus úton, az alábbi email címre: zoldexpo@uni-mate.hu.

A tárgymezőben feltüntetni szíveskedjenek a „ZÖLDINNOVÁCIÓS EXPO pályázat” jeligét. A pályázat beküldésének határideje: 2023. június 20. (kedd), 13 óra.

A pályázási feltételekről és további fontos tudnivalókról a csatolt dokumentumból értesülhet, amely tartalmazz a pályázati adatlapot is.

Az EXPO-ra várják minden olyan szakmai szervezet jelentkezését, amely a fenntarthatóság, energiahatékonyság és zöld szempontok érvényre juttatása érdekében támogatná az EXPO-t, illetve a résztvevő innovátorokat és

  1. bemutatná az EXPO honlapján a fenntarthatósági − így különösen zöldgazdasági,
  2. energiahatékonysági, valamint zöldinnovációs − tevékenységüket, vagy
  3. közreműködnének a szakmai zsűri tagjaiként, továbbá
  4. szívesen fogadjuk különdíjak felajánlását is.

Jelentkezésüket a Körforgásos Gazdaság Elemző Központ részére szükséges megküldeni 2023. április 30. napjáig elektronikus úton, az alábbi email címre: zoldexpo@uni-mate.hu. A tárgymezőben kérjük feltüntetni a „ZÖLD EXPO közreműködői szerep” jeligét.

Felhívás EXPO innovátori

Felhívás EXPO közreműködő szervezetek