Spirit Egészségcentrum – Menedzserszűrés

Tisztelt Cégvezető!

Ajánljuk figyelmébe a  Spirit Egészségcentrum Szekszárd laborvezetője Beráné Herczeg Erzsébet tájékoztatóját a centrumunkban működő labor és szűrővizsgálatokról.

Napjainkban minden felelős vezető tudja, hogy a „cég”sikeressége nagy mértékben múlik a munkavállalókon ugyanis  a munkavállalók teljesítménye kulcsfontosságú a fejlődéshez. Kiemelt fontossággal bír  a jó munkaerő megtartása, ahol a pénzbeli juttatások mellett egyre nagyobb hangsúlyt kap a dolgozók egészségének megőrzése is.

Egészségünk megőrzéséhez fontosak az időszakos laborvizsgálatok. Amely átfogó képet ad a szervezet aktuális állapotáról. Bizonyos betegségek már korai stádiumban, akár panaszmentes szakaszban  is szűrhetőek és felismerhetőek.

Az állami járóbeteg szakellátás túlterheltsége miatt is gondolkodtunk a munkahelyeken végzett helyszíni vérvételekben.

Előre egyeztetett időpontban helyszínre kivonulva elvégeznénk a labor vizsgálatokat.

Hazánkban az összes halálozás 54%- ért a szív- és érrendszerei betegségek, 27%-ért a daganatos megbetegedések felelnek. Ezen betegségek korai felismeréséét, kiszűréséért személyre szabottan menedzser szűréseket szervezünk.

A szűrési programunk során néhány óra alatt, sorban állás nélkül, előre egyeztetett időpontban, kellemes környezetben, történik a vizsgálat. A szakorvosaink összehangolt munkájának köszönhetően lehetőség van  az egyének fizikai állapotának,rizikófaktoraiknak terhelhetőségüknek, felmérésére.

Amennyiben érdekelné Önt , Önöket bármely szolgáltatásunk, úgy a bővebb tájékoztatásért kérem keressen a +36 30 3002703 telefonszámon vagy az alábbi email címen: menedzserlabor@spirit-center.hu

 

Köszönöm megtisztelő figyelmét.

Üdvözlettel:

Beráné Herczeg Erzsébet

 

 

kép

 

 kép