Piacfeltáró út a vajdasági Bánát régióba, 2024. 03. 11-13.

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara piacfeltáró üzleti delegációt szervez a vajdasági Bánát régióban található Törökbecsére 2024. március 11 -13. között.

 

A BKIK piacfeltáró útja a vajdasági Bánát régióba

2024.03. 11 – 13.

 

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) Nemzetközi és Külgazdasági Kollégiuma versenyképes hazai gazdálkodó szervezetek külgazdasági sikereinek elősegítése érdekében folytat eredményes nemzetközi kapcsolatépítést.

Mostani ajánlatunk, a BKIK Törökbecsei (Novi Bečej) Információs Irodájának megkeresése alapján, a szerbiai  – ezen belül a Vajdasági Bánát régióban  – kialakítható üzleti lehetőségek helyben történő megismerésére és a kapcsolatok felvételére irányul egy üzleti fórum és B2B találkozók keretében, hazai, valamint a Bánát régió intézményes és cégképviselőinek jelenlétében.

 

Az üzleti találkozó időpontja:     2024. március 11  – 13. (hétfő  – szerda)

Az üzleti találkozó helyszíne:     Törökbecse (Novi Bečej), Szerbia

 

A törökbecsei Információs Iroda bemutatása:

Partnerünk kiváló üzleti kapcsolatokat ápol a szerbiai regionális és térségi kamarákkal, valamint önkormányzatokkal. Az Információs Iroda üzleti szolgáltatásai közé tartozik  az üzleti kapcsolatépítés, a potenciális üzleti felek felkutatása, tanácsadás, különböző szakemberek (pl. ügyvédek) ajánlása.

Tevékenysége elősegíti, hogy Magyarország és Szerbia vállalkozásai, befektetői és gazdasági szakemberei sikeres két- és többoldalú együttműködéseket alakítsanak ki.

 

Milyen profilú gazdasági szervezeteknek ajánljuk a részvételt?

 Exportorientált vállalkozásoknak, amelyek az

  • élelmiszeripar,
  • mezőgazdasági gépek gyártása és forgalmazása,
  • települési infrastruktúra fejlesztése,
  • turizmus,
  • vízgazdálkodás területén működnek.

 

Jelentkezés menete:

A vállalkozások az alábbi hivatkozásra kattintott űrlap teljeskörű kitöltésével és határidőn belüli visszaküldésével jelentkezhetnek.

 JELENTKEZÉS

 

Jelentkezési határidő:   2024. február 16., péntek

A jelentkezések elbírálása a beérkezés sorrendjében történik. A kiválasztásra kerülő vállalkozásokat  – a részletes program egyidejű megküldésével  – emailben tájékoztatjuk a szükséges további teendőkről.  A március 12-i szakmai fórum programjáról és előadók személyéről a későbbiekben tudunk tájékoztatást adni.

 

Az út költségei (hozzávetőlegesen)

Szállás két éjszakára reggelivel: kb. 30 000 40 000 Ft/fő/2 éjszaka
Utazási költség autónként: benzinköltség kb. 25 000 Ft, autópálya matrica (személygépkocsi) 6 400 Ft – összesen: Kb. 32 000 Ft

 

Utazással kapcsolatos tudnivalók: A résztvevők számára a kiutazás egyénileg, saját költségen történik, a szállásfoglaláshoz ajánlatokat tudunk biztosítani. Az üzleti fórumon történő részvétel ingyenes.

A szakmai programok nyelve: Valamennyi program magyar és szerb nyelven zajlik, konszekutív tolmácsolással. A részvételnek nem feltétele az angol nyelvtudás.

Részvételt kizáró ok: Az ország bármelyik vármegyéjében fennálló, rendezetlen kamarai kötelező hozzájárulás léte.

 

Bővebb információ:

BKIK

Gubcsi Blanka

nemzetközi munkatárs

email: gubcsi.blanka@bkik.hu

Tel: 06 30 608 57 23