Nemzetközi vállalkozói partnerség, export, külpiacra lépés – Tájékoztató fórum, Szekszárd, 2024. február 13.

Nemzetközi vállalkozói partnerség, export, külpiacra lépés

Milyen segítséget tud nyújtani a kamarai hálózat?

 

Tájékoztató fórum

Szekszárd, 2024. február 13.

A Tolna Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Enterprise Europe Network (EEN) irodája közös tájékoztató fórumot szervez, melynek központi témája a vármegyei cégek, vállalkozások nemzetköziesedésének támogatása, annak előmozdítása, esetlegesen a már meglévő külpiaci kapcsolatok bővítése, kiszélesítése.

Az eseményen a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Enterprise Europe Network irodájának munkatársai, illetve a Dél-Dunántúli Gépipari Klaszter kollégái tartanak tájékoztatót az EEN hálózaton keresztül elérhető szolgáltatásokról, üzleti partnerségi lehetőségekről.

Célközönség a vármegyében működő kkv-k, (ágazattól, végzett tevékenységtől függetlenül), akik nemzetközi partnert keresnek (üzleti, projekt, kutatás, egyéb), export-import tevékenységet folytatnak, vagy tervezik a külpiacra/külpiacokra lépést.

Kamaránk a 2024. évtől a kamarai hálózat adta lehetőségekre építve kiemelten kívánja segíteni, támogatni önkéntes/pártoló tagjai, illetve a vármegyében működő vállalkozások ezirányú törekvéseit, információval, kapcsolati hálóval, üzleti lehetőségek feltérképezésével.

Helyszín:

Tolna Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara, oktatóterem

7100 Szekszárd, Arany J. u. 23-25. III. emelet, 301 terem

Program tervezet:

12:30 – 13:00: Regisztráció

13:00 – 15:00: Nemzetközi vállalkozói partnerség, az együttműködés hazai és nemzetközi lehetőségei

Német Buyers Mission és Open4Business 2024 nemzetközi üzletember találkozó részvételi lehetőség 2024. április 17-18. Pécs (Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Enterprise Europe Network Iroda és
Dél-Dunántúli Gépipari Klaszter)

A tájékoztató fórumon a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, melyet az alábbi űrlap beküldésével tehet meg: