Meghívó online rendezvény – Közvetlen uniós pályázatok, jógyakorlatok

Tisztelt Tagvállalatunk! / Tisztelt Partnerünk! / Tisztelt Hölgyem! Tisztelt Uram!

Az Innomine Digital Innovation HUB Nonprofit Kft.  az EU által nyilvántartott kevés számú magyarországi Digital Innovation HUB (DIH) egyike. A DIH-eknek katalizátor szerepük van az EU által támogatott nemzetközi együttműködések, partnerségek szervezésében, közvetlen eu-s pályázati forrásoknak az innovatív kkv-khoz történő eljuttatásában, sikeres projektek megvalósításának koordinációjában.

A hazai kkv-k versenyképessége a globális piacon döntő mértékben azon múlik, hogy mennyire innovatívak, milyen gyorsan és milyen mértékben képesek alkalmazkodni a világunkat átformáló digitalizáció kihívásaihoz.

Együttműködő partnerünkkel az Innomine Digital Innovation HUB Nonprofit Kft.-vel a közös munkánk a tavalyi évben kezdődött, amely elsősorban közvetlen uniós (brüsszeli) források megyei vállalkozásokhoz történő kiajánlására/tájékoztatásra fókuszált.

Úgy gondoljuk, hogy a szervezeteink közötti partneri együttműködés lehetőséget teremthet tagvállalkozásaink/partnereink számára versenyképességük erősítésére, üzleti kapcsolataik kiterjesztésére, ezért ezt a közös munkát mindenképp fenn kívánjuk tartani, azt erősíteni, elmélyíteni szeretnénk!

Az Innomine Nonprofit Kft. európai szintű láthatóságot, vizibilitást, partnerséget tud biztosítani, fontos feladatának tartja, hogy partnereit folyamatosan tájékoztassa innovatív technológiákról, gyakorlati példákon keresztül mutasson be sikeres projekteket, elérhető szakmai segítséget, forrásokat.

Ezzel tudjuk helyzetbe hozni a térségi/vármegyei vállalkozásokat.

Ezúton invitáljuk a soronkövetkező online eseményre, mely

A DIGITALIZÁCIÓ EURÓPA LIGÁJA 
címet viseli.

A rendezvény időpontja: 2023. június 8. 10:00 óra

Az esemény megnyitóján Dr. Vicze Gábor, az innomine ügyvezetője röviden összefoglalja a digitális transzformáció kis- és középvállalkozások számára releváns aktuális trendjeit, valamint az elérhető szakmai támogatást, melyet a Digitális Innovációs Központok (DIH) nyújtanak.

Az első félidőben, megismerhet egy Horizon2020 projektet (BOWI- Boosting Widening Digital Innovation Hubs), valamint az ennek keretében megvalósult két hazai digitalizációs projektet: Dr. Varga Áron kutató a Pécsi Sörfőzde Zrt.  dobozológépsorának digitális optimalizálását fogja bemutatni, Dr. Maros Vera pályázati referens pedig a CAADEX Kft.  termeléstervezést optimalizáló rendszerének bevezetésével kapcsolatos tapasztalatait osztja meg a hallgatókkal.

A második félidőben bemutatásra kerül a „Smart Industrial Remoting” projekt keretében megvalósult digitalizációs fejlesztés: egy autóipari beszállító vállalkozás, a pécsi Matro Kft. egy MES rendszer keretében a gyártó gépekből származó adatok gyűjtését, rendszerezését, elemzését valósította meg.

Zárásként az innomine ügyvezetője, Dr. Vicze Gábor ismerteti a jelenleg elérhető közvetlen Európai Uniós forrásokat.

Az esemény magyar nyelven folyik, várható időtartama 90 perc, online kerül megrendezésre MS Teams applikáción keresztül.

A RÉSZVÉTEL INGYENES, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT!

REGISZTRÁLOK

A rendezvényhez kapcsolódó csatlakozási linket a szervezők e-mail formájában küldik meg a jelentkezőknek a rendezvényt megelőzően.