LIFE információs nap

Figyelmébe ajánlani a 2023. évi LIFE Információs Napot.

Időpont: 2023. június 7. 9:00-tól kezdődően

Helyszín: D-50 Hotel- és Rendezvényközpont, 1071 Budapest, Damjanich utca 50.

A LIFE Program az Európai Unió környezetvédelmi és éghajlat-politikáját támogató pénzügyi eszköz, amely 1992 óta számos sikeres projektet támogatott annak érdekében, hogy a tagállamok új, innovatív megoldások révén valósítsák meg az EU közös környezet-, természet- és éghajlatvédelmi céljait. Az Európai Bizottság 2023-ban mintegy 611 millió euró pályázati összeget különített el a négy alprogram keretében pályázó szervezetek számára.

Az Információs Napon részletesen bemutatásra kerülnek az idei évi környezetvédelmi, természetvédelmi, éghajlat-politikai, valamint a tiszta energetikai pályázati felhívások és tudnivalóik, bemutatkoznak sikeres hazai LIFE projektek, valamint lehetőség nyílik a nemzeti kapcsolattartókkal és projektgazdákkal való konzultációra, kapcsolatépítésre.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a rendezvény maximális létszáma 100 fő, így szervezetenként maximum 2 fő részvételére számítanak (a visszajelzett érdeklődői létszám függvényében még megnyílhat a lehetőség több fő részvételére).

Regisztrálni a lifeclimate@em.gov.hu e-mail címen lehet 2022. május 24-ig (a részvevő neve, küldő szervezet, a betöltött tisztség, elérhetőség és a megpályázni kívánt alprogram megadásával).

Az Információs Nap részletes napirendje később kerül megküldésre.