Ingyenes webinárium sorozat a logisztikai beszerzés hatékonyabbá tételéhez

Új ingyenes webinárium sorozat indul, amely a logisztikai beszerzés izgalmas és kihívásokkal teli világába kalauzolja Önöket!

Az első részben bemutatják, hogyan teheti beszerzési folyamatait hatékonyabbá és költséghatékonyabbá az ellátási lánc és az Incoterms szabályok alapos vagy még alaposabb ismeretével.

 

Időpont: 2024. június 12. 10:00-11:30

Helyszín: Online – Microsoft Teams

 

Témák:

  • Ellátási lánc alapfogalmai és jelentősége: Ismerje meg az ellátási lánc alapvető elemeit, amelyek nélkülözhetetlenek a sikeres logisztikai beszerzéshez.
  • Az ellátási lánc szereplőinek szerepe: Megvizsgáljuk a különböző szereplők motivációit és felelősségeit az ellátási láncban.
  • Incoterms szabályok és gyakorlati alkalmazásuk: Tanulja meg vagy ismételje át hogyan használhatja az Incoterms szabályokat a mindennapi gyakorlatban, hogy optimalizálja szállítmányait.
  • Gyakori Incoterms kifejezések és példák: Ismerje meg a legfontosabb Incoterms kifejezéseket és alkalmazásukat különböző szállítási módoknál.

Előadók:

Illyés-Móra Patrícia és Madarász Tímea, szakmai oktatók, akik gyakorlati példákon keresztül mutatják be a logisztikai beszerzés kihívásait és lehetőségeit.

 

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Ne hagyja az utolsó pillanatra a jelentkezést, hiszen a helyek száma korlátozott!

A regisztrációhoz kattintson ide!

 

Az eseménnyel kapcsolatos kérdésekkel kérjük, keresse Nagy Attila értékesítő kollégát (+36 30 241 0163, attila.nagy@airmaxcargo.com) vagy Marczinka Judit marketingmenedzsert (+36 30 9847 889, judit.marczinka@airmaxcargo.com).

A regisztrációt követően a regisztrációs adatoknál megadott e-mail címre azonnal megérkezik a csatlakozási link. Az eseményre bármilyen böngészőn keresztül beléphet.

Bővítse tudását a logisztikai beszerzés terén!

(Az előadásról felvétel készül, melyet kizárólag saját használatra rögzítünk, továbbítani nem fogjuk.)