Ingyenes szakmai kirándulást szervezünk a SIRHA Budapest szakkiállításra

A Tolna Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara szakmai tanulmányutat szervez a SIRHA Budapest, Közép-Kelet Európa legjelentősebb nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításának első szakmai napjára 2024. március 5-én a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba, amelyre nagy tisztelettel hívjuk meg a Tolna vármegyei érintett vállalkozások delegált képviselőit.

A szakkiállításon való részvétel vendéglátóipari cégek képviselői számára díjmentes, de szakmai regisztrációhoz kötött, azonban ezt elvégezzük Ön helyett az alábbi jelentkezési űrlap alapján! Kérjük tehát annak pontos kitöltését és határidőben történő beküldését!

A HUNGEXPO-ra történő közös utazást a Tolna Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében indított külön busszal biztosítjuk Szekszárd – Bonyhád – Dombóvár – Tamási – Budapest útvonalon.

Tervezett indulások/felszállások időpontjai a jelentkezői kör függvényében kerülnek pontosításra, az utazás részleteit a későbbiekben küldjük meg a jelentkezőknek.

Az alábbi időpontok tájékoztató jellegűek:

Felszállás: Szekszárd 6:30, Bonyhád 7:00, Dombóvár 7:45, Tamási 8:20

Érkezés a Hungexpora: 10.30 – 11.00 óra között

Hungexpo: szakkiállítás megtekintése, szakmai programok

Tervezett indulás hazafelé 14:00 óra körül.

A szakmai tanulmányúton a részvételt díjmentesen biztosítjuk, amire az alább közölt jelentkezési  űrlap kitöltésével és beküldésével jelentkezhet. A jelentkezési határidő: 2024. február 28.!

Tervezett létszám: max. 40 fő, a díjmentes részvételt a jelentkezési űrlapok beérkezésének sorrendjében tudjuk biztosítani.

A szakmai tanulmányúttal kapcsolatban további információ kérhető:

Dr. Spiegler Patrícia

külpiaci és vállalkozásfejlesztési referens

Tel.: +36-74/411-661 122-es mellék

E-mail: patricia@tmkik.hu

Jelentkezési űrlap:

 

 

A program a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával a VF/44/5/2023_TMKIK azonosítószámú projekt keretében valósul meg.