Épületgépészeti ágazat üzleti közösségépítő programja

Az épületgépészeti találkozókra havi rendszerességgel kerül sor Bonyhádon.

A soron következő találkozó időpontja:  2024. június 4. 16:00 – 17:00

Helyszíne: Völgységi Ipartestület Bonyhád (Perczel Mór u. 3.)

Szakmai támogató: Kirch Ervin, KIR-KOP Kft.

Rendezvény szervezője: Tolna Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Rendezvényen előadást tart: Nagy Imre, elektronikus információbiztonsági vezető

Előadás témája: Adatvédelem, adatbiztonság

 

Még be tud kapcsolódni a programba! Legyen Ön is részese az épületgépészeti üzleti közösségnek!

A közösségépítő programokkal célunk, hogy ösztönözzük a helyi üzleti közösségek erősítését. A találkozókkal szeretnénk elérni, hogy kis létszámú üzleti közösségek létrejöttével a vállalkozások inkább együtt fejlődésben gondolkozzanak a konkurenciaharc helyett, hosszabb távon alvállalkozói, beszállítói, vagy akár klaszter kapcsolatok alakuljanak ki.

Célunk, hogy összekapcsoljuk az erre nyitott gazdasági szereplőket, s egy, a térségben meghatározó szereplő, cégvezető, top menedzser bevonásával alakítsunk ki gazdasági klubokat, csoportokat, ahol a kialakuló személyes ismeretségek révén elindulhat valamiféle közös munka, ami előreviszi a helyi gazdaságot az együttműködésre képes cégek által.

Mentorprogramunk során szakmai közreműködők irányítása és koordinációja mellett a jó gyakorlatok megismerése, gyakorlati tapasztalatok átadása valósul meg, pl. problémafelvetésre tett közös megoldás kidolgozásával, vagy már egy korábban bevált megoldás adaptációjával.

 

Az épületgépészeti ágazatot érintő közösségépítő program következő találkozóját 2024. június 4-én 16 órakor tartjuk Bonyhádon a Völgységi Ipartestület épületében.

A június 4-i találkozón Nagy Imre elektronikus információbiztonsági vezető tart előadást adatvédelem, adatbiztonság témában.

 

Bízunk benne, hogy a fentiekben megfogalmazott célokkal Ön is egyetért és ezek mentén haladva lát lehetőséget a programba való aktív bekapcsolódásba, részvételre!

Jöjjön el  a találkozóra, kapcsolódjon be az épületgépészeti üzleti közösségbe, fejlesszük együtt vállalkozását!

A rendezvényen való részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött, melyet alább tehet meg:

Regisztráció: