Épületgépészeti ágazat üzleti közösségépítő program

A Tolna Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara több vállalkozásfejlesztéshez kapcsolódó programot indított útjára az elmúlt időszakban, amivel támogatja, ösztönzi a helyi üzleti közösségek létrejöttét vagy épp erősítését.

A találkozókkal szeretnénk elérni, hogy kis létszámú üzleti közösségek létrejöttével a vállalkozások inkább együtt fejlődésben gondolkozzanak a konkurenciaharc helyett, hosszabb távon alvállalkozói, beszállítói, vagy akár klaszter kapcsolatok alakuljanak ki. Célunk, hogy összekapcsoljuk az erre nyitott gazdasági szereplőket, s egy, a térségben meghatározó szereplő, cégvezető, top menedzser bevonásával alakítsunk ki gazdasági klubokat, csoportokat, ahol a kialakuló személyes ismeretségek révén elindulhat valamiféle közös munka, ami előreviszi a helyi gazdaságot az együttműködésre képes cégek által.

Mentorprogramunk során szakmai közreműködők irányítása és koordinációja mellett a jó gyakorlatok megismerése, gyakorlati tapasztalatok átadása valósul meg, pl. problémafelvetésre tett közös megoldás kidolgozásával, vagy már egy korábban bevált megoldás adaptációjával.

A tervezés során az alábbi témákat jelöltük meg kamarai szinten, de ezek a témakörök a résztvevők igényei szerint módosíthatók:

  • Árubeszerzés nehézségei, tárolás, készletezés kérdései
  • Költségek tervezése, racionalizálási lehetőségek
  • Fenntartható gazdálkodás
  • Digitalizációs megoldások a hatékonyság növelése érdekében
  • Marketing és reklám, kommunikáció kihívásai
  • Humánerőforrás gazdálkodás kérdései
  • Milyen forrásból fejlesszük, finanszírozzuk vállalkozásunk?
  • Humánerőforrás gazdálkodás kérdései

Az épületgépészeti találkozókra havi rendszerességgel kerül sor Bonyhádon.

A soron következő találkozó időpontja:  2024. május 7. 16:00 – 17:00

Helyszíne: Völgységi Ipartestület Bonyhád (Perczel Mór u. 3.)

Bízunk benne, hogy a fentiekben megfogalmazott célokkal Ön is egyetért és ezek mentén haladva lát lehetőséget a programba való aktív bekapcsolódásba, részvételre!

Jöjjön el  a találkozóra, kapcsolódjon be az épületgépészeti üzleti közösségbe, fejlesszük együtt vállalkozását!

A rendezvényen való részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött, melyet alább tehet meg:

Regisztráció: