Építőipari közösségépítő program Tamásiban

Az építőipari közösségépítő program találkozóira havi rendszerességgel kerül sor Tamásiban.

A soron következő találkozó időpontja:  2024. június 20. 14:00 – 15:30

Helyszíne: Zöld Pont és Civil Ház (7090 Tamási, Deák F. u. 43.)

Szakmai támogató: Kólya József, a TAM-BAU Kft. ügyvezető igazgatója

Rendezvény szervezője: Tolna Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara

Rendezvényen előadást tart: Nagy Imre, elektronikus információbiztonsági vezető

Előadás témája: Adatvédelem, adatbiztonság

 

Még be tud kapcsolódni a programba! Legyen Ön is részese az építőipari üzleti közösségnek!

A közösségépítő programokkal célunk, hogy ösztönözzük a helyi üzleti közösségek erősítését. A találkozókkal szeretnénk elérni, hogy kis létszámú üzleti közösségek létrejöttével a vállalkozások inkább együtt fejlődésben gondolkozzanak a konkurenciaharc helyett, hosszabb távon alvállalkozói, beszállítói, vagy akár klaszter kapcsolatok alakuljanak ki.

Célunk, hogy összekapcsoljuk az erre nyitott gazdasági szereplőket, s egy, a térségben meghatározó szereplő, cégvezető, top menedzser bevonásával alakítsunk ki gazdasági klubokat, csoportokat, ahol a kialakuló személyes ismeretségek révén elindulhat valamiféle közös munka, ami előreviszi a helyi gazdaságot az együttműködésre képes cégek által.

Mentorprogramunk során szakmai közreműködők irányítása és koordinációja mellett a jó gyakorlatok megismerése, gyakorlati tapasztalatok átadása valósul meg, pl. problémafelvetésre tett közös megoldás kidolgozásával, vagy már egy korábban bevált megoldás adaptációjával.

 

Az építőipari ágazatot érintő közösségépítő program következő találkozóját 2024. június 20-án 14 órakor tartjuk Tamásiban a Zöld Pont és Civil Házban (7090 Tamási, Deák F. u. 43.).

A június 20-i találkozón Nagy Imre elektronikus információbiztonsági vezető tart előadást adatvédelem, adatbiztonság témában.

 

Bízunk benne, hogy a fentiekben megfogalmazott célokkal Ön is egyetért és ezek mentén haladva lát lehetőséget a programba való aktív bekapcsolódásba, részvételre!

Jöjjön el  a találkozóra, kapcsolódjon be az építőipari üzleti közösségbe, fejlesszük együtt vállalkozását!

A rendezvényen való részvétel díjmentes, csak előzetes regisztrációhoz kötött, melyet alább tehet meg:

Regisztráció: