Bridge to Benefits 2023

Ezúton szeretnénk figyelmébe ajánlani az idén harmadik alkalommal megrendezésre kerülő fenntarthatósági programot, a Bridge to Benefits 2023 Mesterkurzus új felhívását.

Míg a nagyvállalati szektorban szinte már elvárás a fenntarthatóság kérdéseivel foglalkozni, addig a közepes-, kis- és mikro-vállalkozások működésében csak elvétve vagy nem tudatos tevékenységként található meg ez a horizontális szempontrendszer. Ezt a célt támogatva idén ismételten elstartol az innovatív tudásmegosztáson alapuló Bridge to Benefits Mesterkurzus, amelynek elsődleges célja a társadalmi és környezeti felelősséget érző kis- és középvállalkozásoknak gyakorlati támogatást nyújtani fenntarthatóságuk komplex fejlesztésében nagyvállalati, önkormányzati és civil szervezetek mentorálásával.

Az idei program is példaértékű vállalati-szervezeti együttműködés keretében megvalósul meg, több mint 20 mentorszervezet bevonásával lehetőséget teremtve a különböző szektorok, for-, és nonprofit szereplők közötti együttműködések kialakítására, erősítésére.

A felhívás keretében továbbra is olyan mikro-, kis- és középvállalkozásokat keresnek az ország egész területéről, akik érdeklődnek olyan fejlesztési lehetőség iránt, amelynek köszönhetően tevékenységük társadalmi és környezeti célok mentén fejlődik, emellett pedig nyitottak arra, hogy nagyvállalatok és civil szervezetek jógyakorlatait és tapasztalatait megismerjék, adott esetben adaptálják azokat.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ ÉS JELENTKEZÉS: ITT       Jelentkezési határidő: 2023. március 3.

További információ:

  • BKIK Projektmenedzsment Iroda: projektiroda@bkik.hu
  • Felhívás online INFONAP: 2023. február 15. 10:00 óra. Részvétel a fenti email címen történő előzetes regisztrációhoz kötött!

Bridge to Benefits 2023 felhívás