Üdvözöljük a

Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Meghívó Szakképzési fórumra

2018. február 15.

Tisztelettel meghívjuk a Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében

2018. február 28-án (szerdán) 10:00 órától megrendezésre kerülő

SZAKKÉPZÉSI FÓRUMRA

>>>

Mestervizsga elnöki pályázat

2018. február 9.

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Mesterképzési és Mestervizsga Szabályzata (a továbbiakban: MKIK MMSZ) értelmében 2018. február 9-i egységes megjelentetési dátummal pályázatot hirdet a Mestervizsga Elnökök Országos Névjegyzékébe történő felvételre.

>>>

Tisztelt Cégvezető! Cégtulajdonos! Tisztelt Vállalkozó! Tisztelt Tagunk, Partnerünk!

2018. február 7.

Ezúton szeretném felhívni a figyelmét a Tolnáért – Tolna Megyei Térségfejlesztési Nonprofit Közhasznú Kft. által szervezett tájékoztató fórumra.

 

A rendezvényen a TOP-5.1.1-15 Tolna Megyei Foglalkoztatási Paktum projektben elérhető támogatásokról, Tolna megye munkaerőpiaci helyzetéről, a program megvalósításának jelenlegi állapotáról, illetve lehetőségeirőlhallhatnak minden bizonnyal hasznos és hasznosítható információkat a résztvevők.

>>>

ECONVENTIO konferencia

2017. december 12.

Ezúton szeretnénk figyelmükbe ajánlani a pénzügyi és a közpénzügyi tudatosság hazai fejlődéséről megrendezendő, ECONVENTIO konferenciát, melyet 2017. december 15-én az Állami Számvevőszék székházában (1052 Budapest, Apáczai Cs. János u. 10.) az Econventio Kerekasztal Közhasznú Egyesület és az Állami Számvevőszék közösen szervez.

A konferencián a részvétel ingyenes!

További információ a meghívóban található!

Tanulószerződés bemutatása

2017. november 29.

Válaszd a tanulószerződést – válaszd a duális képzést:

Meghívó - Adó törvényváltozások 2018

2018. január 25.

Tisztelt Vállalkozó / Vállalkozás Vezető!

Tisztelt Hölgyem / Uram!

 

A Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara minden évben megrendezi a cégvezetők, gazdasági szakemberek számára a konferenciát, amelyen tájékoztatást kapnak az új gazdasági év gazdálkodását érintő jogszabályi változásokról. Az idei évben a kamara az NAV Dél-dunántúli Igazgatóságával közösen a vállalkozások igényének megfelelő rendezvénnyel szeretne segítséget adni Önöknek a gyakorlati munkájuk eredményes megvalósításához.

>>>

Tisztelt Cégvezető!

2018. február 9.

Ezúton továbbítjuk az athéni nagykövetség által megküldött görögországi tenderkiírást.

>>>

Tisztelt Cégvezető!

2017. december 4.

Szíves tájékoztatásul csatoljuk a Frimo Hungary Kft.-től (a németországi Frimo vállalatcsoport tagja) érkezett partnerkeresést, miszerint belföldi partnereket keres a termékeinek gyártásához szükséges alkatrészek gyártására.

>>>