Üzleti partnerkeresés

Szerző: Dera | 2021. március 10.

Tisztelt Ügyfelünk!

 

A Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamara üzleti partnerkeresés céljából a rendezett kamarai regisztrációval rendelkező vállalkozások által elküldött kérést/felajánlást a www.tmkik.hu weblapon megjelenteti a főoldali hírek között, illetve az arra regisztrált vállalkozásoknak szóló heti hírlevélben közzé teszi.

Az üzleti partnerkeresési kérését/ajánlatát a dera@tmkik.hu emailcímre várjuk!

 

A továbbiakban ajánljuk figyelmébe az alábbi kamarai üzletkereső online platformokat:

 

Az Üzlet@Hálón a kereskedelmi és iparkamarák b2b platformja, egy e-piactér a kamarai regisztrált cégek, az önkéntes kamarai tagok és partnereik számára, ahol céginformációk, termékek és szolgáltatások részletes leírása, üzleti ajánlatok, üzleti hírek találhatók. Lehetőség van részletes keresésre.

Az Üzlet@Hálón kitűnő lehetőséget nyújt a kamaránál regisztrált vállalkozások számára az interneten való megjelenéshez. Adószámukkal és jelszavukkal (amit a kamarai regisztráció elvégzésekor adtak meg) bármikor frissíthetik, módosíthatják, bővíthetik a vállalkozásaik ajánlatait.

Amennyiben az ajánlatnál referencia szám van megadva, bővebb információt az info@uzletahalon.hu e-mail címen kérhet.

http://www.uzletahalon.hu/hu

 

Üzleti partnerkeresési platform

A kamarai hálózat felmérései és a vállalkozásokkal folytatott egyeztetések alapján az elmúlt pár hónapban sok vállalkozás jelezte, hogy számos nehézség, kapacitáshiány, logisztikai probléma merült fel a tevékenysége során. Ezek megoldására a vállalkozás új üzleti partnert keresne.

A hazai üzleti-, és vállalkozói közösség erősítésére, az ellátási lánc rövidítésére és a határmenti magyar-magyar vállalkozói kapcsolatok kiépítésére jött létre ez a magyar (nemzetközi partnerkeresés esetén angol) nyelvű üzleti partnerkeresési platform ITT & MOST néven.

A továbbiakért kattintson IDE!

 

Piactér

Tekintse meg a kedvezményes ajánlatokat, felajánlásokat. A vállalkozások által felkínált termékek és szolgáltatások megvásárlására, megrendelésére kizárólag az eladó/felajánló által megadott „Kapcsolattartó adatok”-ban megadott elérhetőségeken van lehetőség. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a felület a vállalkozások közötti kapcsolat létrejöttét hivatott elősegíteni, az adás-vétel nem itt történik. 

A továbbiakért kattintson IDE!