Üdvözöljük a

MUNKÁLTATÓI FÓRUM ÉS KARRIERNAP

honlapján!

-

MUNKÁLTATÓI FÓRUM ÉS KARRIERNAP

Szerző: Dera | 2019. szeptember 3.

Tisztelt Partnerünk!


Egyedülálló szakmai programra hívjuk Önt vagy Cége képviselőjét. A GINOP-5.1.5-16-2017-00014 projekt keretében megvalósuló Szekszárdi Munkáltatói Fórum és Karriernap egy ingyenes rendezvény, amely kiváló lehetőséget teremt a szakmai kapcsolatok építésére és a munkaerő-toborzásra.

>>>

A Munkáltatói Fórum és Karriernap során Ön találkozhat a járás munkaerőpiacának meghatározó tényezőivel és szakértőivel, szakmai előadás keretében megismerheti a jelenlegi foglalkoztatási lehetőségeket, és megoszthatja tapasztalatait a többi résztvevővel. Alkalma lesz találkozni a munkaerőpiacon érintett hivatalok képviselőivel is. A rendezvény másik pillére egy karriernap ahol elhozzuk az álláskeresőket a munkáltatók elé, így az Ön cége akár egy nap alatt is munkába állíthat új dolgozókat.


A rendezvény ingyenes, ráadásul a délutáni programban a cégek térítésmentesen kapnak egy-egy standot, ahova az érdeklődő munkavállalók fordulhatnak. Így Ön toborzási és egyéb költségek nélkül válogathat a jelöltek közül.


A Munkáltatói Fórum és Karriernap a tudásmegosztás egyedülálló színtere, ezért a sajtó is jelen lesz. Így az Ön cége akár médiamegjelenéshez is hozzájuthat.


Frissítőkkel és ízletes falatokkal várjuk Önt vagy cége képviselőjét. A program minden eleme teljes mértékben ingyenes.


A program a Tolna Megyei Kormányhivatallal és a Tolna Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával együttműködésben valósul meg.

 

BABITS MIHÁLY KULTURÁLIS KÖZPONT

7100 SZEKSZÁRD, SZENT ISTVÁN TÉR 10.

2019. SZEPTEMBER 27.


PROGRAM:


  9:00 - 10:00 ÉRKEZÉS, REGGELI, MEGNYITÓ BESZÉD
10:00 - 12:00 SZAKMAI ELŐADÁSOK MUNKÁLTATÓKNAK
12:00 - 14:00 KARRIERNAP

kép

Csatolt állományok: