Üdvözöljük a

Mentorprogram a vállalkozások támogatására - második esély a vállalkozói szférában

honlapján!

-

Mentorprogram a vállalkozások támogatására - második esély a vállalkozói szférában

Szerző: Dera | 2021. június 1.

DanubeChance 2.0. fő célja a tanulás lehetőségének elősegítése a politikai döntéshozók és a kormányzati szervek, kutatóintézetek és egyetemek, valamint a pénzügyi nehézségekkel küzdő vállalkozások, illetve az üzleti vállalkozásokat támogató szervek és a nyilvánosság között. A projekt célja olyan irányelvek kidolgozása, amelyek lehetővé teszik, hogy a korábban nehéz helyzetbe jutott, a Duna régióban tevékenykedő vállalkozók újrakezdhessenek.

>>>

Az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. a COVID-19 okozta nehézségek kezelése érdekében a válságkezelő inkubációs programot dolgozott ki, vállalkozók részére. 2020 novemberében kísérleti üzleti stratégia menedzsment program kezdődött. Az inkubációs program legfőbb eredménye, hogy a kiválasztott vállalkozók egy új kidolgozott üzleti modellel és marketing tervvel kezdhetik meg vállalkozásuk újjáépítését.

 

A vállalkozásokat segítő mentorprogramra most ismét lehet jelentkezni. Az IFKA olyan egyéni-, mikro-, és kisvállalkozások részére nyújt mentori segítséget, amelyeket a COVID-19 járvány hátrányosan érintett.

 

A program keretében igénybe vehető szolgáltatások:

 

ÜZLETI GYORSDIAGNOSZTIKA

 

Tanácsadók interjúval felmérik a vállalkozás aktuális állapotát: a kidolgozott kérdések segítenek a valódi helyzet feltárásában. Az információk alapján meghatározzák, hogy a feltárt problémákon hogyan lehet segíteni, és a vállalkozás olyan egyéni mentorral folytatja az inkubációt, aki kompetens a probléma megoldásában.

 

MENTORI SZOLGÁLTATÁSOK

 

- Tudatos cégvezetés kialakításának támogatása

- Stresszcsökkentés

- Szükség esetén további speciális tanácsadók és szolgáltatások felé történő irányítás

- Változáskezelés

- Szükséges kompetenciák fejlesztése

 

MOTIVÁCIÓS TALÁLKOZÓK

 

A programban résztvevők számára havi egy alkalommal online találkozó kerül megszervezésre, ahol a mentorok és mentoráltak egymást segítik a jó gyakorlatok megosztásával.

A találkozók az alábbi módokon valósulnak meg:

 

- Jó gyakorlat workshopok

- Saját vállalkozást bemutató prezentációk

- Egyéb alternatív támogatási lehetőségek megismertetése

 

A járványhelyzet alakulásától függően személyes találkozásokra is lesz lehetőség.

 

 

További információ:

 

- email: vali@ifka.hu

- ügyfélszolgálat telefon: +36 1 312 2213;

- mobil: Horváth-Karip Krisztina: +36 70 907 1746

 

A pályázati űrlap itt érhető el:  https://urlap.ifka.hu:443/player/questionnaire_play/214c36a2-b070-4578-8e71-adfb254b23f4

 

A pályázat leadási határideje: 2021. 06. 19.