Üdvözöljük a

LIFEproETV projekt a KÖVET Egyesülettel

honlapján!

-

LIFEproETV projekt a KÖVET Egyesülettel

Szerző: Dera | 2021. február 16.

2020. szeptember 1-jén indult a LIFEproETV című nemzetközi projekt, melyben lengyel vezető partnerrel, konzorciumi tagként vesz részt a KÖVET Egyesület. Feladatunk, hogy az ETV (Environmental Technology Verification) hitelesítési rendszer magyarországi megismertetésében és elterjesztésében aktívan részt vegyünk.

Az alábbi linken rövid leírást olvashatnak a projektről: https://kovet.hu/lifeproetv-projekt/

Az említett LIFE pályázatban elsőként a hazai, innovatív környezeti technológiákat kínáló kis- és középvállalkozásokat vonunk be egy ETV-vel kapcsolatos kérdőív kitöltésébe.

>>>

A kérdőív az alábbi linken érhető el:

 

https://www.webankieta.pl/ankieta/597816/life-survey.html

 

Ezzel párhuzamosan megszólítjuk az innovatív környezeti technológiákat kereső szervezeteket is: kis-, közép- és nagyvállalatokat, önkormányzatokat, közműszolgáltatókat is. Ha az Ön szervezete ezen csoportok egyikébe tartozik, kérem segítse munkánkat az alábbi kérdőív kitöltésével:

 

https://www.webankieta.pl/ankieta/597820/life-survey.html

 

Egyúttal vállalkozásfejlesztést és támogatást végző szervezeteket is megkeresünk a kérdőíves kutatással, tőlük az alábbi linken várjuk a válaszokat:

 

https://www.webankieta.pl/ankieta/597834/life-survey.html

 

A kérdőív egy adott pontján rövid leírást találnak magáról az ETV hitelesítési rendszerről. A kitöltés körülbelül 10 percet vesz igénybe. Kitöltési határidő: 2021. február 19. A kitöltésben döntéshozó személy részvételére számítunk az alábbi területekről: kutatás-fejlesztés, termék management, marketing kommunikáció, sales.

 

További információ:

Györki-Vincze Katinka

projekt koordinátor,

info@kovet.hu címen.

 

 

Segítségüket előre is köszönjük!