Üdvözöljük a

Ingyenes tréningsorozat a kamara szervezésében

honlapján!

-

Ingyenes tréningsorozat a kamara szervezésében

Szerző: Dera | 2019. november 6.

Hatékony vállalkozás-szervezési és irányítási ismeretek, gyakorlatias ismeret-átadás és témafeldolgozás, egyedi problémafeltárás és megoldási javaslatok keresése, mindezt teljesen díjmentesen!

Kamaránk újszerű képzési programot indít, nemcsak már működő vállalkozásoknak!

>>>

A szaktudás és megfelelő ismeretek megléte elengedhetetlen egy sikeres vállalkozás indításához, illetve működtetéséhez. Erre az alapvető igényre és tényre alapozva az INPUT programmal, a Neumann János Nonprofit Közhasznú Kft.-vel közösen speciális, gyakorlatorientált vállalkozói ismeretek átadását és készségek fejlesztését célzó, ingyenes tréningsorozatot indítunk. Több mint 17 téma/témakör „feldolgozása” lehetőséget biztosít a résztvevők számára, hogy vállalkozásukat sikeresebbé, eredményesebbé tegyék.

 

A tréningek időtartama/időszükséglete kb. 4 óra/alkalom (de. 10:00-14:00 óráig), a képzések/tréningek gyakorlatorientáltak, interaktív jellegűek, s kiscsoportos (10-20 fő) műhelymunka típusúak.

Helyszín a kamara oktatóterme: 7100 Szekszárd, Arany J. u. 23-25., III. emelet

 

Olyan témák kerülnek feldolgozásra, mint például az online marketing, sales, piacra lépési lehetőségek feltárása, árképzési taktikák, hatékony kommunikáció és konfliktus kezelés, tárgyalási technikák/trükkök, pénzügyi és befektetési alapismeretek, és még sorolhatnánk…

 

A képzések a méltán neves, számos szakmai elismeréssel rendelkező PricewaterhouseCoopes együttműködésében valósulnak meg, amely biztosíték a szakmaiságra, a magas minőségre!

 

A havonta/kéthavonta megszervezésre kerülő tréningeken mindenki kiválaszthatja a számára fontos témát/témaköröket s dönthet az aktuális programon történő részvétel mellett. Tehát nem szükséges valamennyi tréningnapon megjelenni, az rugalmasan alakítható!

S természetesen igény szerint – nagyobb érdeklődés esetén - egy-egy téma ismételt feldolgozására is lehetőség nyílik!

 

A képzési sorozat 2019. november 19-én és 20-án indul. November 19-én az Online marketing, 20-án sales és marketing ismeretek bővítése a cél.

 

Jelentkezni az alábbi linkeken lehet, akár csak az egyik, akár mindkét tréning napra:

 

Online marketing:

 

https://inputprogram.com/esemeny/online-marketing-1

 

Sales és Marketing:

 

https://inputprogram.com/esemeny/sales-es-marketing-1

 

A tréningsorozat tervezett szakmai tartalmának megismerhetősége miatt a képzési portfólió letölthető honlapunkról!

 

Tisztelettel invitáljuk Önöket a minden bizonnyal hasznos és érdekes képzési sorozatra!

 

Mellékelt jelentkezési lap kitöltésével, jelezni tudja felénk érdeklődési köreit, részvételi szándékát, így értesíteni tudjuk az Ön számára fontos, illetve aktuális témákról.

 

Bővebb tájékoztatás és jelentkezés:

Kamaránk ügyfélszolgálatán

7100 Szekszárd, Arany J. u. 23-25., III. emelet

Tel.: +36-74/411-661

 

Hornok Jenő, tanácsadó, vállalkozásfejlesztési osztályvezető

hornok@tmkik.hu

Mobil: +36-30/637-0044

Tel.: +36-74/411-661