Üdvözöljük a

Effekt 2030 – a közösségi befektetések díja

honlapján!

-

Effekt 2030 – a közösségi befektetések díja

Szerző: Dera | 2021. június 3.

Az Effekteam Egyesület másfél évtizede dolgozik a felelős hazai vállalatokkal, szervezetekkel együttműködésben a hatékony környezeti és társadalmi befektetések elősegítése érdekében. Egyesületünk nemcsak szakmai tanácsadással, a tapasztalatok átadásával és a jó gyakorlatok megosztásával támogatja a cégek felelősségvállalási és fenntarthatósági törekvéseit, de igyekszik elismerni és széles körben bemutatni az általuk sikeresen megvalósított programokat is. 

>>>

Ezt a célt szolgálja az Effekt 2030 – A közösségi befektetések díja, amelyre az idei évben május 25. és július 26. között pályázhatnak nagyvállalatok, kkv-k és startupok az ország minden részéből. Nevezni lehet az ENSZ fenntartható fejlődési céljai (Sustainable Development Goals; SDG) alapján kialakított négy általános (Esélyteremtő üzletJövő gazdaságaZöld egyensúlyMindenki társadalma) kategóriában, illetve a járványhelyzetre tekintettel 2020-ban bevezetett négy speciális, COVID-19 megoldások a közösségért (Példamutató munkáltatóFelelős partnerKiemelkedő támogatóÉrtékes termék/szolgáltatás) kategóriában. Díjunkra a kezdetek óta közel 200 vállalat nyújtotta már be pályázatát.

 

A pályázat részletei és a korábbi győztes programokkal kapcsolatos információk megtalálhatók az alábbi oldalakon:

 

https://effekteam.hu/indul-a-vallalati-felelossegvallalasi-es-fenntarthatosagi-programok-idei-megmerettetese/,

https://effekteam.hu/effekt2030/,

 

továbbá csatoljuk a sajtóközleményünket és a pályázati felhívást, de bármilyen további kérdés esetén egyesületünk munkatársai is készséggel nyújtanak tájékoztatást.

 

Üdvözlettel,

 

Csider Gyöngyvér
operatív menedzser

+36.70.653.9906