Üdvözöljük a

Brexit Alkalmazkodási Tartalék

honlapján!

-

Brexit Alkalmazkodási Tartalék

Szerző: Dera | 2022. január 3.

Megjelent az Európai Unió Brexit miatti hátrányok ellensúlyozására Brexit Alkalmazkodási Tartalékból a magyar vállalkozások részére nyújtott támogatások igénylésének és a források felhasználásának részletes szabályairól szóló 733/2021. (XII. 20.) kormányrendelet , valamint a módosított felhívás.

>>>

A rendelet megjelenésével egyidejűleg a Felhívás 5. sz. mellékletét képező, a „Magyar vállalkozások pályázati támogatása az Európai Bizottság Brexit kárenyhítő forrásának (Brexit Adjustment Reserve – Brexit Alkalmazkodási Tartalék - BAR) keretéből származó támogatások felhasználásának rendjéről szóló eljárásrend hatályát vesztette és törlésre került.

Felhívjuk továbbá figyelmüket, hogy a BAR-2021 kódszámú felhíváshoz kapcsolódóan elérhetővé váltak a „Kedvezményezettek Tájékoztatási Kötelezettségei” és a hozzá kapcsolódó „BAR arculati elemek”, valamint az „Elszámolási útmutató” c. kézikönyvek.

A módosított felhívást az alábbi linken olvashatják:

https://www.palyazat.gov.hu/megjelent-a-bar-forrs-felhasznlsnak-rszletes-szablyairl-szl-733-2021-xii-20-kormrendelet-valamint-a-mdostott-felhvs